| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Május 11, 2010 4:42 pm | |
| Jaj olyan feldobott vagyok! Képzeljétek ötös lettem rajzból, szóval eddig csak ötösöm van ebben a félévben. *Okos egyetemista nagylány XD* Ezenkívül voltunk egy intézményben látogatni, és olyan jó azt érezni, hogy ezt akarom csinálni. Megtaláltam, hogy mit akarok majd dolgozni pár év múlva. Ha időm és erőm is lesz, akkor elmegyek majd beszélni az igazgatónővel, hogy segíthetek-e programokat szervezni és a többi, nyáron úgyis ráérek Szóval I'm happy ^^ Már csak tanulni kéne nekiállni, holnap kutatásmódszertan ZHm lesz és eléggé gyatrán mennek a számolások XD Ha valaki ért a kvartilisekhez és a kiszámításukhoz, az jelentkezzen PÜben, vagy este msnen XD
Na oké, szóáradat befejezve. Remélem mindenkinek ilyen jó napja volt! Ugye? | |
|
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Május 11, 2010 5:08 pm | |
| Legalább valaki élvezi ezt a napot. ^^ Ügyes vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy. *virtuálisan megölelgeti, de előtte pórázra köti a bacikat* én ma nem voltam suliba, mert az este 38° fölé ment a lázam. Most már kicsit jobb, de még mindig 37,5 körül van... Fene, hülye betegség... El kéne menni orvoshoz, de még ahhoz sincs erőm, hogy lemásszak a földszintre a teámért! XD *lehet megnézi megint a vidit, hátha attól jobb lesz^^*
Bocs, Tíc, azt sem értem, hogy mit mondasz, de azért neked sok sikert hozzá.
Bűbájtan órán adtam fel leckét, azok is megoldhatják, akik nem vettek részt az órán. A lecke határidős, de szerintem nem túl bonyolult és lehet vele pontokat szerezni. Gondoltam szólok!^^ | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Május 11, 2010 5:41 pm | |
| Én is grat és jobbulást. Ezt nem tudom kihagyni viszont: "A legjobban kidolgozott Lidérclángos" Úúúúgy megkóstolnáám milyen ízesítéssel lehet enni?) | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
Hozzászólások száma : 104 Csatlakozás dátuma : 2009. Dec. 03. Kor : 28
| |
| |
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Május 11, 2010 6:48 pm | |
| *megvakargatja kutyuskája füle tövét* bocs, de elhasználtam a pórázokat a baciknál, de remélem te anélkül is jó kislány leszel! XD
Én is megmutattam anyának és végig azt mondta: fúúj, olyan mint egy lány, hogy rázza a csípőjét, ez nem is tánc, csak vonaglás... és így tovább, de maga a vidi annyiból tetszett neki, hogy azt mondta, jól megcsináltam XD nem baj, nem ért ő ehhez, nem is neki kell, rám meg gyógyító hatással van, szal
*örül, hogy ezúttal nincsenek krumplik a hajában, egész este azt szedegette*
Tíc, mondom BŰBÁJTAN, de nem gáz XD A bájitaltan, nem is az én tárgyam. XD Amúgy pont azt néztem, hogy a Linverno jön föl, mint a talajvíz, csak így tovább! XD Még jó, hogy Agana ilyen lelkes, mindne órán bentvan.
Lidérclángos... hmm észre sem vettem XD de ez egy jó ötlet *följegyzi és viszi Linevrno hétre* Saray milyen ízesítésben szeretnéd? Rendezzünk Lidérclángos sütő versenyt! XD XD
Jah, amúgy most voltam orvosnál és torokgyulladásom van, meg kezdődő arcüreg gyulladásom! Ennyit arról, hogy én holnap suliba megyek! XD Remek, azért remélem elfogadják még a házi dogám bioszból, mert nagyon sokat vesződtem vele... | |
|
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Május 11, 2010 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Május 13, 2010 12:40 pm | |
| Van egy idézetes füzetem, amit az egyik barátnőm szokott bővíteni nekem. Ma olvasgattam belőle, az egyik ötletemhez kellett és ezt találtam benne:
"Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, Ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?" /E. A. Poe/ Hmm, ezt annak a személynek (esetleg személyeknek?) küldöm, akiknek ugyan azt jelenti, mint nekem!
Meg kellett veletek osztanom, még akkor is, ha a fele társaság nem érti! XD Bocs, de nekem mosolyt csalt az arcomra!^^ | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Május 13, 2010 3:38 pm | |
| Valahogy sejtettem, hogy így lesz!^^ | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
Hozzászólások száma : 104 Csatlakozás dátuma : 2009. Dec. 03. Kor : 28
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 15, 2010 2:00 pm | |
| | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Május 18, 2010 6:23 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Május 20, 2010 1:59 pm | |
| Éppen most néztem meg a Hana Yori Dango 2 2-es részét Én is nagyon-nagyon szeretem, de nekem a Gokusen 1-ben akadt meg rajta a szemem. Itt meg hát, olvadunk anyukámmal együtt ha nézzük Én meg minden részen bőgök, utálom már, hogy ennyire empatikus vagyok XD
Nekem is soron van már a Kimi wa Petto, meg már a Boku wa Imouto ni Koi wo Suru-t is megnéztem valamelyik este.
Most ő lett az új kedvenc és hát néha bűntudatom is van, hogy hűtlen vagyok Kazuhoz, aki eddig egyértelműen tartotta az első helyet XD
Ja és képzeljétek, tegnap éppen smst írtam lefelé lépcsőzés közben és kihagytam egy lépcsőfokot, aztán térdre vágódtam (m,indezt a város egyik legfoprgalmasabb helyén XD) és azóta nem tudok rendesen lábra állni XD Fáj mint a fene, csak szerdára gyógyuljon meg, mert akkor megyek vizsgázni XD | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Május 24, 2010 12:05 pm | |
| Most vagy nagyon elrettentünk mindenkit, vagy máshol nincsen szünet... | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|