| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Május 26, 2010 10:25 am | |
| Hajrá Tíci!!!! *Drukkol, drukkol, drukkol* | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 29, 2010 1:28 am | |
| Ford V.S. Suzuki: 1:0 Ford kisebb sérülések Suzuki totál kár. Nesze neked papír kocsi... Karamboloztam.... Én voltam a Ford-al. Szép kis Focus... | |
|
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 29, 2010 11:12 pm | |
| Spring Hét!
Az idei és egyben első Spring Hetet június 7-13 között tartjuk, megeshet, hogy egy-két program egy két nappal át fog csúszni a következő hétre is. A programtervet még a jövőhét elején közlöm, addig is várjuk a potjelentkezőket a Paint Ball-ra, illetve akiknek esetleg ezért, vagy azért nem jó ez a hét szóljanak és ha elegen jelzik, hogy nem megfelelő, akkor megeshet, hogy változtatok rajta.
A. M. Gernot | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 30, 2010 1:07 am | |
| Répa Retek Mogyoró Minden Reggel Ritkán Rikkant A Rigó! | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 30, 2010 1:09 am | |
| Bocs Korán Rikkant a Rigó! LoL Gáááz vagyok! Hihi! | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 30, 2010 5:33 pm | |
| Végül is lényegtelen hogy a pontos. | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Jún. 04, 2010 1:01 pm | |
| - Abigail Milena Gernot írta:
Spring Hét!
Az idei és egyben első Spring Hetet június 7-13 között tartjuk, megeshet, hogy egy-két program egy két nappal át fog csúszni a következő hétre is. A programtervet még a jövőhét elején közlöm, addig is várjuk a potjelentkezőket a Paint Ball-ra, illetve akiknek esetleg ezért, vagy azért nem jó ez a hét szóljanak és ha elegen jelzik, hogy nem megfelelő, akkor megeshet, hogy változtatok rajta.
A. M. Gernot Kedves Diákok!
Sajnálattal jelentem be, hogy a Spring Hét elmarad. Jelen időpontban sajnos nem kerül megszervezésre, de ahogy lehetőségünk lesz, pótlásra kerül! És a megtervezett programok is meg lesznek tartva majd. Megértéseteket köszönjük!
Isabella Matlal | |
|
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
Hozzászólások száma : 104 Csatlakozás dátuma : 2009. Dec. 03. Kor : 28
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jún. 07, 2010 4:03 pm | |
| Szerintem elment, és soha nem jön vissza ^^ | |
|
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jún. 09, 2010 9:01 pm | |
| Annyira bírom a reklámokat a felső lécben. Ön látja a fiatal hölgyet? Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem látom... Az ilyen feladványokat mindig megfejtem/meglátom, de most nem.. | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jún. 09, 2010 10:38 pm | |
| Hol van a fiatal hölgy?? Mert csak az idős dámát látom. Amúgy annyira idegesítőek ezek a hirdetések. | |
|
| |
Sebastian Hart Été
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás dátuma : 2010. Jun. 09.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jún. 10, 2010 11:28 am | |
| Elnézést, hogy ide írok, de nem találtam segítség témát... Szeretném megkérdezni, hogy hogyan leszek beosztva egy házba? Már lassan két napja regisztrálva vagyok és még nem tudtam megtalálni a választ a kérdésemre. Remélem nem nagy gond, hogy ide írtam (: | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jún. 10, 2010 6:53 pm | |
| | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jún. 10, 2010 6:55 pm | |
| Thomas, az ilyen képeket mindig úgy lehet megfejteni hogy jobbról-balra, vagy balról-jobbra nézed. Ebben a fiatal hölgyes esetben meg föntről-le és lentről-fölfele nézve változik a kép. | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |