| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Veronique Clement Otoño
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 12:03 am | |
| Hát igen... Talán ha a főoldal működne.... | |
|
| |
Mirabelle Bolade Spring
Hozzászólások száma : 92 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 28.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 12:06 am | |
| Ez tényleg nem az én hibám... Ennél többet rugdosni... Hmm... Valamit majd megpróbálok kitalálni... | |
|
| |
Veronique Clement Otoño
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 12:09 am | |
| | |
|
| |
Mirabelle Bolade Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 12:14 am | |
| Nem hiszem... Ti is nagyon sokat dolgoztatok és különben is, amit meg kéne csinálnom, az még nincs kész... Egy csomó leírás, tájékoztatók, kiírások, szövegek és az óráim is egyfolytában befuccsolnak, arról nem is beszélve, hogy mindjárt itt van Május vége, és a Spring hét, amit meg kellett volna/ kéne szerveznem, nem tart sehol, ráadásul nem is tudom, lenne e rá érdeklődés... Szal én nem vagyok ennyire megelégedve magammal XD
Annak viszont nagyon örülök, ha szereted, mert én is szeretem és téged is szeretlek, így ha már egy valaki örül, akkor tuti, hogy nem volt/nincs hiába ez az egész! | |
|
| |
Veronique Clement Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 12:21 am | |
| | |
|
| |
Mirabelle Bolade Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 12:29 am | |
| Igen, ez a "azért nincs még kész, mert úgy sem tudnánk hova kitenni" dolog nálam is be szokott jönni, így kisebb a bűntudatom, hogy nincs kész.
Hmm, meglátjuk mit tudunk kihozni belőle! XD De pl arra a hétre, amikorra terveztem, nem tudom rakni, ugyanis május utolsó hetében vizsgázok gépírástanból, énekkaros fellépésem lesz, majd osztálykirándulás. Ez így be is tölti a csütörtök-péntek-szombat-vasárnapomat, vicces lesz. Az egyel előtte lévő hét, meg túl közel van! XD Nah, majd meglátjuk mi lesz... ^^
Meg kéne néznem, hogy jó e a bringám. XD Plusz egy teendő a listámra, bár még jó, hogy ezt most este ne tudom megtenni. XD Hát, reménykedjünk benne, hogy igazad van!^^ | |
|
| |
Veronique Clement Otoño
| |
| |
Mirabelle Bolade Spring
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
Hozzászólások száma : 104 Csatlakozás dátuma : 2009. Dec. 03. Kor : 28
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Május 08, 2010 11:53 pm | |
| Osztod százzal, meg még hozzá adsz másfelet és már is kijön userke öregsége! XD Látod, nyolcvanhárom és fél év múlva száz éves leszek. Hát nem rémisztő? XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 09, 2010 1:30 am | |
| Amikor az órára néztem, Rájöttem arra, Abban a percben, ahogy a harang éjfélt ütött, Születésed napjának fordulója eljött! Hogy tudd, gondolok rád, írtam egy béna verset, Igérem, többé nem tervezek ilyen merényletet! Kívánok még nagyon sok Boldog Születésnapot! a mi egyetlen és utánozhatatlan Melinknek!!! Otanjoubi Omedetou!^^ Az ajándékodról majd később tárgyalunk, addig is, itt egy kis hangulatteremtő!^^
A hozzászólást Abigail Milena Gernot összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 09, 2010 6:04 pm-kor. | |
|
| |
Veronique Clement Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 09, 2010 5:49 pm | |
| Köszönöm, köszönöm, köszönöm! *Könnyekig hatódott* | |
|
| |
| |
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 09, 2010 6:39 pm | |
| Én is kívánok neked sok szépet és jót:) | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 09, 2010 7:51 pm | |
| Én is boldog szülinapot kívánok Meli ^^
És közben hulla lettem, annyit tanultam az elmúlt napban és ma, hogy felülmúltam önmagam, az agyam egy szivacs, de már nem bír többet magába szívni Most gyorsan keresek olyan elfoglaltságot, ami segít, hogy kihulljanak belőle az információk XD Holnap lehet drukkolni, mert ZHzok, aztán meg szerdán is, aztán még 2 beadandó a hétre és vizsgák XD Na oké, beszüntettem az egyéni problémáim ecsetelését | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 09, 2010 7:57 pm | |
| Hmm, Tíci, én számtalan olyan programot tudnék felsorolni, ami segít elfelejteni minden mást a világon. XD Tudod, jó kis agymosás! ^^ Az "egyéni problémáidhoz" pedig ganbatte, én szurkolni fogok!^^ | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 09, 2010 8:11 pm | |
| Húzod itt az idegeimet! Már jó lesz, ha jössz, mert péntek óta unatkozom, és mindig újabb személyeket kell keresnem, akiket fáraszthatok. Éjjel Zsófival arról beszéltünk úgy másfél órán keresztül, hogy mi lenne, ha egy normális embert diliházba zárnának. XD Beteges volt! XD | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Május 09, 2010 8:21 pm | |
| Ez izgi téma, én is elkezdtem rajta gondolkozni, ahogyan olvastam XD És mire jutottatok végül? XD | |
|
| |
Veronique Clement Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Május 10, 2010 12:26 pm | |
| | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|