| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Dec. 12, 2010 5:34 pm | |
| Na most már één is itt vagyok és megpróbálok játszadozni, csak hát nekem sincs túl sok időm... És mivel már nem vagyok egy ideje aktív, ne számítsatok túl jó hozzászólásokra, még be kell melegednem Amúgy pedig mi újság van? Volt valami naagyon jó amiről lemaradtam ( ) ? | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Mirabelle Bolade Spring
Hozzászólások száma : 92 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 28.
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Mirabelle Bolade Spring
Hozzászólások száma : 92 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 28.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Dec. 18, 2010 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Dec. 24, 2010 11:06 pm | |
| Boldog Karácsonyt mindenkinek!^^ | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 29, 2011 6:22 pm | |
| Már mondhatni régen voltam fenn... De amint látom, semmi nincs... :'( | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Márc. 02, 2011 11:51 am | |
| | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Márc. 12, 2011 12:59 am | |
| A helyzet az, hogy Abigail és Isa eltűntek (én legalábbis tavaly láttam őket itt utoljára) és hát ők voltak a fő-fő-fők. Szval ha ők visszajönnek, akkor leszünk mi is, nélkülük azonban fogalmam sincs mit kéne csinálni. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 13, 2011 11:58 pm | |
| Hello annak a kevés léleknek, aki még feljár! Sajnálom, hogy eltűntem, csak a számos családi gubanc mellett utoljára szerintem novemberben beszéltem Isával, azóta pár e-mail váltáson kívül még az elején nem reagált semmire és ez eléggé elvette a kedvem mindentől. Sajnálom! Fogalmam sincs, hogy mi lesz így, ugyanis az se túl motiváló, hogy amíg itt voltunk akkor sem volt túl nagy érdeklődés. Ez nekem is nagyon rossz, mert mindannyian rengeteget dolgoztunk az oldallal. Nem tudom. Fogalmam sincs. Nem tudom mennyire lenne értelme újrakezdeni akármit is, vagy folytatni. Sajnálom! | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Márc. 27, 2012 12:44 pm | |
| Így kb. egy évvel később megint feljöttem... Szerintem még vissza lehetne csalogatni a tagokat, mert gondolom megvan az e-mail címük... És én szerettem itt játszani, ahogy mindenki más is, úgyhogy én örömmel jönnék vissza | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Okt. 18, 2012 12:18 am | |
| | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Okt. 23, 2012 9:05 am | |
| Szia! ^^ Néha-néha felnézek még, de most is csak az e-mailes értesítő miatt vettem észre, hogy írt valaki... Én szívesen játszanék, ha lenne kikkel. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|