| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 30, 2010 5:41 pm | |
| Nah...ideküldtétek a havat? Már itt is szakad ezerrel Bár még csak 5-6 centi van....am borsod megye, Szerencs, csak hogy tudjátok hol is ez az időjárási helyzet | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 30, 2010 7:29 pm | |
| Itt nem, hála az égnek, remélem nem is fog, én már tavaszt akarok Mivel nem szeretem ha ilyen hamar sötétedik, meg olyan jó kis tavaszi kabátot vettem De holnap utazom, és már előre látom, hogy a vonat biztosan rengeteget fog késni... leesik 10 centi hó, aztán máris világvége van a vasúton. Mondjuk 2 centi hóesés után is volt már, hogy majdnem 2 órát késtünk... Na szóval inkább legyen tavasz, meg madárcsicsergés, meg virágillat És jöjjön a májusi allergia :S | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 30, 2010 11:13 pm | |
| Olyan ünneprontók vagytok... Nincs is szebb 20 cm szép, tiszta fehér hónál... Remélem sokáig megmarad ^^ | |
|
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 12:35 pm | |
| Jól sejtem, hogy éppen a Tél szakának vezetője kampányol a hó ellen? És én Melivel értek egyet! Hóóóóóóóóó! *_* Már van vagy 40cm errefelé, és folyton esik!^^ Bár tegnap eléggé rossz volt, mentünk be Pestre Avatart nézni az iMax moziba, s nagyon nagy hó volt, és egy felüljárón mentünk át, mikor is a szembejövő sávban jövő egyik autó megcsúszott és a fara átjött a mi sávunkba, és oldalt csúszva indult meg a mi autónk orra fel! :S Öten ültünk a kocsiban, a nővérem hátul ült, észre se vette, én ültem hátul középen, meg mellettem ült a nővérem barátnője, együtt sikítottunk fel ketten (illetve, azt "sikítottuk", hogy Vigyáááz!), elől az anyós ülésen ült egy srác, ő csak utána parázott, a sógorom, aki vezetett, ő megpróbált odébb kormányozni, de közvetlen mellettünk is állt egy kocsi! :S Még szerencse, hogy a mögöttünk jövő nem volt közel, mert így befékezett, és megúsztuk a balesetet. Mert ha egyszerre elölről és hátulról is belénk csapódnak, nem tartom valószínűnek, hogy most itt lennék, köztetek! :S Ma viszont nagyon örülök a nagy hónak, ugyanis barátnőimmel megyünk ki hóembert építeni, meg hó csatázni, majd délután! Már évek óta nem hó csatáztam!^^ És hóembert is utoljára még a régi házunkban építettem! Szal tök zsír lesz^^ | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 1:12 pm | |
| Hát én itt a környéken senkit nem fogok rávenni, hogy jöjjön hóembert építeni meg hócsatázni... Barátnőim mind nyár-napfény-napozás mániásak, ők ilyenkor maximum a szoláriumba mennek el, de egyébként lehetetlen kicsalni őket. Komolyan azt hiszem öreg vagyok már ahhoz, hogy élvezzem a havat. Pedig én úgy kimennék angyalkákat gyártani meg mindenféle. De egyedül nem poén. Am, csak úgy mellesleg mondom, hogy azt egyébként anno elrontottuk xD és tudom, hogy én mondtam, hogy szerintem így van, de közben kiderült, hogy a föld elem tartizik a télhez... szval lehet azért van, hogy Isabelle (user) nem rajong annyira érte. Én userileg is föld elemhez tartozom, ahogy itt a fórumon is az összes karim. Szóval mi mind imádjuk a havat | |
|
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 1:49 pm | |
| Azt hiszem összezavartam szegénykét De igen szerintem is így volt logikus, de közben utána néztem és nem. De mindegy, mert mostmár így van, és én az őszt is szeretem, meg a tavaszt is, csak a nyarat nem xD
Isabelle: Majd küldöm a felhőket, amint ideértek Karesindától, nálunk ugyanis most nem esik, de remélem fog, és akkor tovább küldöm felétek ^^ Amúgy így már teljesen érthető, hogy miért nincs meg a hangulatod. Nekem se lenne, szerintem ha nem esett volna ennyi hó. Bár én hó nélkül is a telet részesítem előnyben. | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 1:52 pm | |
| Hát én is jobban szeretem a telet, mint a nyarat. A tél sokkal hangulatosabb, mint a 30 fokos nyári meleg, amikor az ember örül, ha lélegezni tud. Ráadásul nekem a bőröm is nagyon fehér, így nagyon hamar leégek, de barnulni meg szinte semmit sem, tudok. Így még rosszabb, hogy még ere is vigyáznom kell. Télen legalább csak jól fel kell öltözni és kész És köszi a felhőket, remélem ideérnek hamarosan | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 2:22 pm | |
| Nálunk már esik a hó, igaz csak ilyen apróka, de mindenesetre szugerálom, hogy menjen felétek ^^ Am, az én bőröm is fehér, azonban nekem ilyen fura bőrproblémám van, hogy a napfénytől, fehér foltok lesznek rajtam, szóval 50-es faktorú naptej, és lehetőleg olyan ruházat, ami eltakar. Egyébként ez az egész csak tavaly óta van, lehet idén nem lesz, de nem akarok kísérletezni. Korábban sosem égtem le, és le sem barnultam, ugyanolyan fehér maradtam, most viszont fehéredek :/ A bőrgyogyászom meg rákkal ijesztget, mármint azzal, hogy hajlamom lehet rá, szóval ne legyen nyár xD | |
|
| |
Matthew Loudz Linverno
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 30. Tartózkodási hely : Valahol, egyedül...
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 3:26 pm | |
| Szia Matthew!
Neked biztos nem kell hosszú ujjúba meg hosszúnadrágba szenvedned xD Amúgy mesélj, be vagy már osztva vagy valami?
Edit: Még egy Linverno-s annyira jellemző xD *nem gondol semmi rosszra, szval nyugi ^^* | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Matthew Loudz Linverno
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 30. Tartózkodási hely : Valahol, egyedül...
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 4:04 pm | |
| Szia! ^^ Jó utat! Amúgy azon kívül hogy a tél az évszakom, meg a nyugat az égtájam, az egész leírás amit kaptam, igaz rám ^^ Szóval örülök, hogy ide kerültem | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 6:09 pm | |
| A két Edwardnak üzeni Saray, hogy az udvaron várja őket Szia Matthew... | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| |
| |
Matthew Loudz Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 9:51 pm | |
| Szia! Wáá. Holnap semmi kedvem suliba menni, kikészít teljesen | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 10:10 pm | |
| Matt akkor ne menj ^^ *jó tanácsai vannak* | |
|
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 10:12 pm | |
| Elmész házi orvoshoz fáj a fejed és rossz közérzeted van...hidd el beválik(személyes tapasztalat) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|