| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Márc. 05, 2010 11:11 pm | |
| Mondjuk mondd azt,hogy most rögtön,de mindenképp mondj időpontot és ne azt,hogy soha vagy hasonló. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 7:46 pm | |
| tessék aktivizálódni az évnyitó ünnepségen! | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Gregory Hunter Tanár
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás dátuma : 2010. Feb. 06.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 8:59 pm | |
| Én meg sorrendileg nem tudok, ugyanis várok George válaszaira.....ha megelőzöm, abból káosz lesz kettejünk játékában, és belebonyolódok a közösbe is. Tehát George írj, vagy jelezd kérlek ha nem tudsz írni! Természetesen diák karival (Saray Fern) | |
|
| |
Rowena Relenin
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás dátuma : 2010. Mar. 05.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:07 pm | |
| - Edward Born írta:
- De félek az új csajtól.Elvetemült feje van :D
Elvetemült fej? Adok én neked elvetemült fejet >_< Nem szép dolog egy hölgyről így beszélni, még akkor sem, ha a plafonból esik le XD Ezek a mai fiatalok... *morgolódva elvonul* | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:12 pm | |
| Gyerekek szeretnék kentaur lenni vagy elf vagy vérfarkas vagy egy kizsákmányoló vállalkozó. hupsz az utóbbi már kipipálva... De van már törpünk, vámpírunk meg kitudja mi minden más élőlény. Az etnikumok érdekesen megoszlanak az emberiség kisebbségbe került.. | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Rowena Relenin
| |
| |
| |
| |
Rowena Relenin
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:23 pm | |
| Jólvan Stalin De ez így nem lesz jó! Ne felejtsd el, nekem farsangi bálom lesz pénteken, addigra haza kell érnem (lehetőleg egy darabban xD) | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:30 pm | |
| Row, hidd el, haza tudlak juttatni úgy is egy darabban, hogy egy karcnyom se legyen rajtad. Viszont a feltételek között az nem volt, hogy lélegezned is kell, vagy, hogy a szívednek is dobognia kell!^^ Legközelebb beszélj pontosabban!^^
Isabella, szurkolok neked! És várjuk a hsz-ed!
Edward, örülök, hogy ennyire fontos vagyok neked*te kis haszonleső, cél hajhász*Remélem tisztában vagy a döntésem végleges kimenetével. Én már tudom, hogy fogok dönteni! ;P | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:32 pm | |
| Nem lázadok a rendszer ellen de akkor is a számok is azt mutatják, hogy az emberiség a férfi társadalom kihaló félben van! Heil Mussolini! Elmondanám a diktatúráknak a vége mindig csúfos, megszégyenítő bukással ért végett.
Isabella, már megmondtam ami nem megy azt ne is erőltessük! | |
|
| |
Rowena Relenin
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:38 pm | |
| Abigail, javítok! Egy darabban és élve, ha lehet. Azon kívül bármit szabad csinálni, csak vigyázz, mert Rowena is tud ám veszélyes lenni | |
|
| |
Gregory Hunter Tanár
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás dátuma : 2010. Feb. 06.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:45 pm | |
| Thomas...hová van az felírva, hogy 2160-ban még az embereknek kell többségben lenniük? Mi van akkor, ha ők a kisebbség? *belekotyog Üdv Rowena | |
|
| |
Rowena Relenin
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 07, 2010 9:47 pm | |
| Jajj igen *udvariatlan, kicsit belemerült a védekezésbe*
Helló Mindenki ^-^ Yoroshiku ^-^ | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Márc. 08, 2010 5:20 pm | |
| bocsesz,de a hétvége nekem is zűrös volt,na mind 1,nagyjából már vagyok. üdv Rowena és hogy jött ez a plafonból kizuhanós ötlet? | |
|
| |
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|