| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 6:42 pm | |
| engem érdekel, rakd már be ide please! | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Mirabelle Bolade Spring
Hozzászólások száma : 92 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 28.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 8:14 pm | |
| Ez aaaz bratyó!^^ Másodikok lettünk!*igaz hátulról, de ez részlet kérdés, nem?* A két Bolade, látszik, hogy tesók vagyunk! XD Isabella tanár néni! :D Gratulálok! XD Jó pártatlan mesélők voltunk! XD Illetve én pártatlan kockadobáló! XD Szal a lényeg, hogy legközelebb dobáljon az, aki most első kettő lett, hátha legközelebb mi győzünk! Csak kár, hogy a legközelebbi Linverno hét, egy év múlva lesz... Nah, nem baj, majd Spring héten, csinálunk sárdobáló versenyt, meg fűcsomó csatát, meg iszapbirkózást! XD | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 9:35 pm | |
| Első helyezett?? Ennyire?? Ne már még strébernek hisznek vagy bundát kiáltanak... | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
George Blackwood Otoño
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 06.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 10:10 pm | |
| ~off~
Öhm... Vendég , úgy hallottam hogy te loptad a neved valahonnan, igaz ez? :S csak érdekelne.. | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 10:24 pm | |
| Edward, ez az off asszem nekem szólt:)
...nem tudom, hogy lopásnak számít-e, hogy egy nevet felveszek, amit találok. Ez pedig a Saray volt. A Fern ehhez saját. Egy kobold lányhoz kerestem valami vezetéknevet. Ha ez bárkinek gondot okoz, az szóljon, és lecseréltetem. Senki nevét nincs kedvem bitorolni, sem szándékom, pláne ha le van védve. | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 10:29 pm | |
| Na én semmit nem értek... | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 10:43 pm | |
| George... Biztosítalak, hogy azzal a nyelvtudással, amivel én rendelkezem tudatomon kívül esik, hogy bármely nyelvben van-e ilyen név, vagy sem. Ha egy alkotott név, akkor jelezd nekem légyszi... | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 11:25 pm | |
| Már elnézést, de ez szerintem nekem szólt, csak ha már Isabellát írt oda... És tudtommal nem loptam, a saját kis agyamból pattant ki, és eddig én nem használtam sehol sem. Isabella alapból a kedvenc nevem, a Matlal meg jól hangzott hozzá. De érdekelne, hogy honnan vetted ezt és ha loptam, ki az eredeti. | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 11:29 pm | |
| | |
|
| |
George Blackwood Otoño
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 11:37 pm | |
| Ha most nem lennék olyan, amilyen, olyat, de olyat káromkodnék....így csak annyit: Ezt megszívtam, neked meg egészségedre Remélem jól esett... Ezek szerint mindenki a saját nevét látta ott. szerk: Ha igényes vagy a játékodra, akkor lehetnél arra is, hogy másokat nem szívatsz meg. Én köszönöm nem kérek máskor effélét....
A hozzászólást Saray Fern összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 04, 2010 11:48 pm-kor. | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 04, 2010 11:55 pm | |
| | |
|
| |
George Blackwood Otoño
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Márc. 05, 2010 12:08 am | |
| Off? Itt minden off....akkor nem a játék szót kellett volna feléje biggyeszteni?
Legalább magyarázd el annak, aki nem érti. Én meg ezzel befejeztem.... | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Márc. 05, 2010 9:14 pm | |
| Hát George,valamilyen szinten lopás,bevallom.De lényegében csak annyi történt,hogy valahol hallottam egy ehhez hasonló nevet és konzultáltam egy franciás osztálytársat,hogy ő hogy javasolja ennek meg annak az írását,és végül emellett döntöttem... nagyjából ennyi,azt hiszem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|