| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 6:53 pm | |
| Akkor nem hiába adtam a véremet... | |
|
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 7:27 pm | |
| Örülök, hogy túlélted Márk...mi lett volna veelünk nélüled? | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 8:06 pm | |
| Ed! Köszönöm az áldozatot! Hálám üldözzön a sírig!!!
Saray: szerintem azért meg lettetek volna az én hülyeségem nélkül is... xD | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Agana Morelta Linverno
Hozzászólások száma : 112 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző, Linverno ház, Zima háló
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 8:42 pm | |
| Hülyeségeket itt csak én hordok össze...nem olvastál vissza? Nah most már tudom ki vagy te Agana Lebuktál | |
|
| |
Agana Morelta Linverno
Hozzászólások száma : 112 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző, Linverno ház, Zima háló
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Agana Morelta Linverno
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 9:25 pm | |
| jaja,ez az. túl sok a Springes,dobbants onnan és gyere át hozzánk hmm,Ed,nem tettél félre egy pohárral a véredből? milyen a vércsoportod? | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 10:10 pm | |
| Cöh... Sajnálnád tőlem a szorgalmas diákokat? Ez nem szép dolog Ed... Most felkerültél a rosszak listájára! XD Figyeljetek, most azt hiszem egy ideig nem leszek, sajnálom, szeretném befagyasztani az összes játékom! Illetve itt Chat-re felnézek és mindent fogok tudni, de amúgy most a hétvégére tuti nem leszek, meg valszeg jövőhéten sem túl gyakran! Gomen ne... Tudjátok van egy kis gubanc most az életemben és azt meg kell oldanom, szal bocs minden játékért, főleg az órámért! (szerk: ha lesz életerőm, akkor a mesét megpróbálom még lezárni, de nem ígérek semmit!) Szal, most jöhet az újongás, hogy elmegy a dirinéni! XD De igyekszem vissza hozzátok!^^ | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 10:57 pm | |
| rossz kisfiú lettem? gonosz vámpírdirinéni... no nem gond,akkor mostantól Ed stílusában alkotok muháháháháhááá rettegjen,aki tud (na jó,hazudtam ) Remélem,sikerül megoldanod a gondjaidat!És..minél előbb várunk vissza (igaz Ed? ) | |
|
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Jan. 22, 2010 12:50 am | |
| Agana remélem nem baj,ha csak holnap válaszolok,de ma már nincs erőm.jóéjt. | |
|
| |
Agana Morelta Linverno
| |
| |
Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| |
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Jan. 22, 2010 5:04 pm | |
| Tegyük fel,hogy van akkor mi még miért vagyunk itt?Pedig nekem semmilyen védelem nincs a gépemen. | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Pént. Jan. 22, 2010 5:08 pm | |
| Igen, ez is elgondolkodtató... Állítólag Chatynek 5 vírusirtó is fenn volt... Azt mondta, valami trójai, óriási vírus volt. Én ehhez nem értek... | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|