| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:08 pm | |
| üdv néktek halandó népek, (és Abigail) végül is úgy döntöttem visszatérek. stb.stb.stb. tényleg ennyire rosszak lettek a leírások?.. ...nos,én nem fogom javítani,az én szegényes fantáziámból csak ennyi tellet,szóval azt nyugodtan dobjátok ki. | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:10 pm | |
| Legfontosabb a varázslók is modernizálódnak! és az alma cég apple tárgyait használják! Pl: Ipod, Iphon, Ibögre, Iseprű, Iszappan, Idiot... | |
|
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:14 pm | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:21 pm | |
| Üdv ismét mindenkinek, főleg az eltévelyedésből visszataláló báránykáknak!^^
A legtöbbnél az volt a gond, hogy nem figyeltetek oda, hogy varázslók vagyunk. A hely fürdik a mágiában, és az annyira hangulatromboló lenne, ha egyszerű, mágiátlan és mindenféle extra dolog mentes helyek lennének. Ráadásul,. aki többet is beküldött, volt, hol az egyik leírás ellent mondott a másiknak, de akit konkrétan érdekel, hogy mi volt a hiba, szerintem annak majd személyesen részletesen is elmondjuk.
Éééééééééééééés? Mit szóltok a bálhoz?^^ Jöttök? Vannak már meseötletek? | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:24 pm | |
| én jövök elméletileg,csak pénteken én úgy 7-8 körül érek haza,de gondolom nem gond,ha hatkor még nem vagyok ott,majd max azt mondom,hogy késtem mert zenét hallgattam és elaludtam.Meseötletem még nincs,de majd gondolkozok (azzal a szegényes fantáziámmal ) | |
|
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:31 pm | |
| Terveim szerint Cathy is ott lesz ^^ meseötlet hát nekem is elég morbid xD és szerintem ott a fél iskola meghalna szóval gondolkozom még rajta egy picikét xD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:34 pm | |
| A meseötletet a jelmezre gondoltam! XD Mert ugye a bálnak van egy témája!*nem tudja biztosan, hogy mindenki arra gondol e, mint ő. XD* Nem gáz Edward!^^ Itt nincs megkötve, hogy hattól, a bál végéig és van ragasztva a feneketek, a szátok meg lelakatolva! XD | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:35 pm | |
| Képet majd lehet belinkelni, hogy milyen a ruha, vagy, hogy hogy néz ki a mesehős? Mert én már három képet találtam erre a célra... | |
|
| |
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:46 pm | |
| Szuper! Akkor már csak egy elfogadható "körítést" kell írogatnom, és megleszek. Még van pár napom, úgyhogy remélem össze tudom hozni... | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 9:56 pm | |
| Abigail,gondoltam,hogy nem fogtok odakötözni minket egy székhez,vagy valami máshoz (bár belőled kinézem ) de nem lesz valamilyen ünnepélyes hangvitelű megnyitó,vagy valami,amin időben ott kell lenni? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 10:02 pm | |
| Köszönöm, a feltételezés. Igazán jól esik, hogy ennyire ismersz! De lesz, valami olyanszerű, de nem hinném, hogy rögtön azzal kezdjük, mert tisztában vagyok vele, hogy az eleje a leg képlékenyebb. Mindenki késik, szétszórt, még az sem kirajzolódott, hogy ki, kivel hogy van, kivel találkozik, kit lát, szóval lesz egy bevezetőrésze, ami még kötetlen. Én legalább is így gondolnám!^^ | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 10:08 pm | |
| Kelleni nem kell, de egy bálban általában táncolni szoktak az emberek! Szerintem lesz vegyesen páros tánc is, meg kötetlen zene, ahogy épp a hangulat hozza!^^ Meg lesznek programok, ugye bálkirály/királynő választás, meg egyebek. | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 10:11 pm | |
| és ha felkérjük táncolni a kedves tanárokat/tanárnőket,akkor ők hajlandóak lesznek kötélnek állni? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 10:42 pm | |
| A kollégáim nevében nem tudok nyilatkozni!^^ Az, hogy Abigail táncol e, hát próbáld ki! XD Mi lehet a legrosszabb? Max leharapja a fejed! XD | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 14, 2010 10:52 pm | |
| ha megharap az csak nekem lesz jó,ugye tudod? egy elf vámpír...hmm,nem is lenne rossz,akkor még rémísztőbb lenne és még sunyibban tudná becserkészni a gyanútlan áldozatokat...Muháháháháá gondolkozok rajta,hogy felkérjem,bár abból biztos csak az lesz,hogy megpróbálok szempárbajt vívni veled.de mostantól órákon is ezt fogom csinálni (csakhát akinek pár száz évvel több gyakorlata van a gonosz nézésben...)
A hozzászólást Edward Lelouch összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 14, 2010 11:02 pm-kor. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|