| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 11:10 pm | |
| Elnézést, hogy közbekotyogok, de lehetne kérni, hogy ha már elküldtök egy hsz-t ne sokat változtassatok tartalmilag? Mert elég rossz úgy reagálni rá, hogy mire megírom kiderül, h még kellett volna valamire válaszolnom Szerk: Én már lehet, h csak holnap tudok írni:) | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 11:38 pm | |
| akkor holnap folytatjuk Ed ne búslakodj,holnap is lesz nap.sőt mi több,holnap már három helyre kell írnod ja és te jössz. | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 11:41 pm | |
| Tudom,már írom is hátha belefér még egy kör. | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 11:45 pm | |
| semmi gond.ezek szerint semmi egyezés sincs | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 11:51 pm | |
| Ha már itt tartunk te mit táncolsz? | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 11:58 pm | |
| No visszamásztam, így lehet még egy kör belefér:) Nekikezdek gyorsan írni... | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 12:24 am | |
| Van valakinek ajak piercinge? | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 12:27 am | |
| Az nincs...hsz viszont ment, és majd holnap olvasom amit írtok:) köszi az eddigi játékot:D Szeretem ezt a karit...izgő-mozgó koboldom van Az még úgy sem volt | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 1:37 am | |
| Nekem is sikerült visszakászálódnom,bár ahogy látom kicsit elkésve.kérdésedre vàlaszolva: jelenleg semmit nem táncolok,nemrèg hagytam abba a hip-hop-ot meg a break-et (igaz,ha nagyon kèrlelnek,akkor eltecktonikozok,de azt nem igazán szeretem) most már csak hobbiból Jako-zok néha. | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 5:30 pm | |
| | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 6:15 pm | |
| Először is, DRAKULA Isabella, szurkoltam ám neked!
Másodszor, jó látni, hogy egy kicsit távol vagyok, már is ennyire hiányoltok! Lehet gyakrabban lelépek, és akkor mindenki megérezheti, mennyire fontos vagyok én itt! XD Néha nem árt egy kis megbizonyosodás! De Ed... lécke, ha legközelebb távol leszek ne akarj leugrani sehonnan, ne fojtsd vízbe magad, ne vágd fel az ereidet és ne kösd fel magad egy lámpára sem! Mert ha ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokat viszel véghez, főmesélővel újraélesztelek, majd megint megöllek, majd megint felélesztelek és ismét megöllek és kiélvezem rajtad minden szadista, gyilkolási kényszerem! És ez nem ígéret, vagy ajándék, hanem fenyegetés! És mindenki másra is vonatkozik!
Harmadszor, előre bejelentem, hogy lelkileg szoktassátok magatokat, a hétvégén nem hiszem, hogy leszek, TALÁN vasárnap... Mivel egész hétvégén bulizni fogok! Szal mindenki készüljön fel lelkileg erre a nagy sokkra!
Negyedszer, most lépek hsz-eket írni! Mindenki örülhet! | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 6:28 pm | |
| Abigail! *megöleli - persze csak useresen, Mark még nem akar meghalni* Jó újra látni téged. A hétvégéig még megszokjuk, hogy nem leszel. Talán. De nem biztos. Mindenesetre én itt leszek, szóval engem még meg is fogtok unni. | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 6:48 pm | |
| A szomszédom lassan félórája fúrja a falat. Nem tudom mit csinál átépíti a lakást vagy mi a fene? Ha átmegyek és a seggébe felnyomom a fúrót feljelenthet?
Karakteremhez képet honnan tudok leszedni?? Vagy csak unalmas perceimben google barátom segítségével keresgéljek? | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 18, 2010 7:03 pm | |
| Abigailkém, köszi a szurkolást, rám fért. No meg persze Mark, Neked is, puszi mindkettőtöknek
Hétvégén amúgy lehet, hogy én sem leszek, mivel mamáméknak 50 éves házassági évfordulójuk lesz, meg nekem és a barátomnak is 3 éves, ugyanaz nap :d Szóval zsúfolt lesz a program, de utána majd jövök és leszek
Thomas én is deviantartot javasolnám, ott sok jó kép van, Isabella is onnét való | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|