Venustas Mágusképző Akadémia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő Fórum

Go down 
+22
Diana Mary Moon
Cassidy Adams
Rowena Relenin
George Blackwood
Gregory Hunter
Matthew Loudz
Arras Bolade
Saray Fern
Sissi Conor
Veronique Clement
Mirabelle Bolade
Agana Morelta
Mark W. Solamonov
Edward Lelouch
Abigail Milena Gernot
Thomas Taylor
Karesinda Miela
Cathy Collins
Edward Born
Esmee Flame
Madoc Menderson
Isabella Matlal
26 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next
SzerzőÜzenet
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

Hozzászólások száma : 350
Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18.
Kor : 30

Csevegő Fórum - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 10:49 pm

Pedig megérte volna Very Happy
Vissza az elejére Go down
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

Hozzászólások száma : 115
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:10 pm

Elnézést, hogy közbekotyogok, de lehetne kérni, hogy ha már elküldtök egy hsz-t ne sokat változtassatok tartalmilag? Mert elég rossz úgy reagálni rá, hogy mire megírom kiderül, h még kellett volna valamire válaszolnom Embarassed

Szerk: Én már lehet, h csak holnap tudok írni:)
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:30 pm

Sad Pedig jó volt.
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

Hozzászólások száma : 194
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:38 pm

akkor holnap folytatjuk Smile Ed ne búslakodj,holnap is lesz nap.sőt mi több,holnap már három helyre kell írnod Very Happy ja és te jössz.
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:41 pm

Tudom,már írom is hátha belefér még egy kör.
Karesinda Miela
otoño
otoño
Karesinda Miela

Hozzászólások száma : 263
Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:42 pm

Ed Born, szerintem elég értékes ahhoz a karaktered hogy megtartsd:)

(És Edw bocs hogy nem válaszoltam még tegnap Embarassed de a táncon kívül, még balettozom és salsázom Very Happy )
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:45 pm

semmi gond.ezek szerint semmi egyezés sincs Very Happy
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:51 pm

Ha már itt tartunk te mit táncolsz?
Karesinda Miela
otoño
otoño
Karesinda Miela

Hozzászólások száma : 263
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:54 pm

Ezt én akartam kérdezni Very Happy
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:57 pm

úú bocsánat Very Happy
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 11:58 pm

No visszamásztam, így lehet még egy kör belefér:) Nekikezdek gyorsan írni...
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 12:00 am

jee köszii Smile
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 12:24 am

Van valakinek ajak piercinge?
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 12:27 am

Az nincs...hsz viszont ment, és majd holnap olvasom amit írtok:) köszi az eddigi játékot:D Szeretem ezt a karit...izgő-mozgó koboldom van Very Happy Az még úgy sem volt Very Happy
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 12:28 am

Mi köszönjük...jó éjt. Wink
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 1:37 am

Nekem is sikerült visszakászálódnom,bár ahogy látom kicsit elkésve.kérdésedre vàlaszolva: jelenleg semmit nem táncolok,nemrèg hagytam abba a hip-hop-ot meg a break-et (igaz,ha nagyon kèrlelnek,akkor eltecktonikozok,de azt nem igazán szeretem) most már csak hobbiból Jako-zok néha.
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 2:00 am

Na gondolom én ilyenkor már teljesen felesleges jöttem vissza...de kitudja Very Happy Elbeszélgetek magamban ha kell
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Hozzászólások száma : 394
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26.
Kor : 50
Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 5:27 pm

Nem volt felesleges, legalább látom, hogy életben maradtál Smile
Isabella Matlal
LINVERNO
LINVERNO
Isabella Matlal

Hozzászólások száma : 532

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 5:30 pm

Na visszatértem, végeztem az összes vizsgámmal, képzeljétek és ma két db 5-öst gyűjtöttem be. Azt hiszem még ösztöndíjra is van esélyem Smile Jaj de jó, végre játszani is több időm lesz, meg olvasni is. Very Happy
Most megyek is pihenni, aztán jövök! Jók legyetek Razz
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 5:42 pm

Isabella, gratulálok! Pihend ki magad, aztán várunk szeretettel! Wink
Abigail Milena Gernot
SPRING
SPRING
Abigail Milena Gernot

Hozzászólások száma : 403
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25.
Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 6:15 pm

Először is, DRAKULA Isabella, szurkoltam ám neked! Very Happy flower afro king jocolor geek sunny cheers clown Wink Laughing Smile Very Happy

Másodszor, jó látni, hogy egy kicsit távol vagyok, már is ennyire hiányoltok! Very Happy Lehet gyakrabban lelépek, és akkor mindenki megérezheti, mennyire fontos vagyok én itt! XD Néha nem árt egy kis megbizonyosodás! Razz De Ed... lécke, ha legközelebb távol leszek ne akarj leugrani sehonnan, ne fojtsd vízbe magad, ne vágd fel az ereidet és ne kösd fel magad egy lámpára sem! Very Happy Mert ha ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokat viszel véghez, főmesélővel újraélesztelek, majd megint megöllek, majd megint felélesztelek és ismét megöllek és kiélvezem rajtad minden szadista, gyilkolási kényszerem! Very Happy És ez nem ígéret, vagy ajándék, hanem fenyegetés! Very Happy És mindenki másra is vonatkozik! Razz

Harmadszor, előre bejelentem, hogy lelkileg szoktassátok magatokat, a hétvégén nem hiszem, hogy leszek, TALÁN vasárnap... Mivel egész hétvégén bulizni fogok! Very Happy Very Happy Szal mindenki készüljön fel lelkileg erre a nagy sokkra! Razz

Negyedszer, most lépek hsz-eket írni! Very Happy Mindenki örülhet! Razz
https://venustasacademy.hungarianforum.net
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 6:28 pm

Abigail! *megöleli - persze csak useresen, Mark még nem akar meghalni* Jó újra látni téged. A hétvégéig még megszokjuk, hogy nem leszel. Talán. De nem biztos. Mindenesetre én itt leszek, szóval engem még meg is fogtok unni.
Thomas Taylor
ÉTÉ
ÉTÉ
Thomas Taylor

Hozzászólások száma : 236

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 6:48 pm

A szomszédom lassan félórája fúrja a falat. Nem tudom mit csinál átépíti a lakást vagy mi a fene?
Ha átmegyek és a seggébe felnyomom a fúrót feljelenthet?

Karakteremhez képet honnan tudok leszedni??
Vagy csak unalmas perceimben google barátom segítségével keresgéljek?
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 6:54 pm

Igen feljelenthet testi sértésért xD de ha szeretnéd megkérdezem a jogászhallgató csoport társamat, hogy milyen következményekkel jár...
Mellesleg, javaslom, hogy tedd be a kedvenc CD-t csavard a hangerőt max-ra és a szomszéd magától fog jönni, hogy dugd fel a seggébe a furót Wink

A google is jó lehet, de egyéként deviantart-ot szoktunk javasolni Wink
Isabella Matlal
LINVERNO
LINVERNO
Isabella Matlal

Hozzászólások száma : 532

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitimeHétf. Jan. 18, 2010 7:03 pm

Abigailkém, köszi a szurkolást, rám fért. No meg persze Mark, Neked is, puszi mindkettőtöknek Very Happy

Hétvégén amúgy lehet, hogy én sem leszek, mivel mamáméknak 50 éves házassági évfordulójuk lesz, meg nekem és a barátomnak is 3 éves, ugyanaz nap :d Szóval zsúfolt lesz a program, de utána majd jövök és leszek Smile

Thomas én is deviantartot javasolnám, ott sok jó kép van, Isabella is onnét való Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 12 I_icon_minitime

Csevegő Fórum
Vissza az elejére 
12 / 37 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Játékkereső - mesekérő fórum

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Venustas Mágusképző Akadémia :: Általános fórumok :: Csevegő-
Ugrás: