| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Márc. 16, 2010 11:24 pm | |
| Első pillanatban megijedtem, h rossz helyen járok...nekem kicsit fura ez az összeállítás, de itt legalább már tavasz van nem úgy mint nálunk. Reggelre megint lesett egy rakat hó, ami délutánra sarat hagyott maga után. Nem szeressem idő. Thomas, jó a képed....Mi is lesz a legrosszabb? | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Márc. 16, 2010 11:27 pm | |
| Saray, még nincs kész! Pl a fejléc nagyon nem ez lesz, csak még nincs hozzá ötletem, mi legyen, addig is gondoltam ez jobb, mint, ha még mindig a Linvernósokat kéne néznünk ~Levelük!! Höhöhööö~ És szerintem még a hátteret is lecserélem, ha találok jobbat! De ha van valami meglátásotok, hogy mi az ami nagyon nem jó, vagy mi az ami jó, akkor szóljatok, mert szívesen alakítok rajta! | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Márc. 16, 2010 11:32 pm | |
| Hé Abi ha ennyire sok a szabad időd gyere már át hozzánk lakást festeni! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| |
| |
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Márc. 17, 2010 9:57 pm | |
| | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Márc. 17, 2010 10:00 pm | |
| Jipppi jááá jééé | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 18, 2010 12:06 am | |
| Mi ez a Linverno ellenesség?plusz én vagyok az egyetlen,aki nem várja a jó időt?hogy hova fajul ez a világ...éljen a Linverno,éljen a "rossz" idő! | |
|
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Cassidy Adams Linverno
Hozzászólások száma : 55 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 06.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Márc. 18, 2010 9:23 pm | |
| Akkor is a Linvernosok a nyerők! És igen! Éljen a rossz idő! (Itt Luxembourgban úgyis mindig az van xD Hozzászoktam xD) | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Márc. 20, 2010 12:14 pm | |
| Ez...ez...ez naon cuki *fejlécre gondol... Viszont ezzel a kisliba-zölddel, sárgával nem vagyok kibékülve, de majd megszokom.... | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
Hozzászólások száma : 104 Csatlakozás dátuma : 2009. Dec. 03. Kor : 28
| |
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 21, 2010 10:54 pm | |
| Köszi, elkél...
Am, cukinak cuki, de akkor sem.... | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Márc. 24, 2010 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Emily Villain Otoño
Hozzászólások száma : 17 Csatlakozás dátuma : 2010. Feb. 18.
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Márc. 27, 2010 8:13 pm | |
| jó lett nagyon a forum, hangulatos. | |
|
| |
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Márc. 27, 2010 9:31 pm | |
| | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Márc. 28, 2010 2:19 am | |
| A fiatal korosztálynak mondom! NE igyatok tablettás bort! NEM JÓ!!! Már csak az a kérdés hol a kocsim! :S MErt azt hittem egy pohárra az enyém bele ittam és kiderült boros cola volt... Szal szívtam.... Am a kocsi a garázsban, nem én vezettem megkértem egy jó barátot vezessen haza kifizetem a taxiját. De tényleg ha egy kortyot is ittál soha ne vezess, nem éri meg. Menj taxival, vitesd magad haza vagy gyalogolj. Poharadat ne hagyd magára, én baromira megszívtam, de ez van, tanultam a hibámból,ti viszont az enyémből tanuljatok! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|