| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 07, 2010 12:47 pm | |
| Tőlem sem fogja megtudni ^^ | |
|
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 07, 2010 5:24 pm | |
| Wáháháhá, meg kell osztanom az álmomat veletek Szóval Isabella voltam és Markal ültünk egy helikopterben XD Mark vezetett de akkor fel sem tűnt, hogy ez kicsit nehéz lenne vakon. Aztán megjelent Thomas is, egy kötélen mászott fel a gép alján. Végülis Győrben röpködtünk az egyik főúton de nagyon mérgesek voltak rám, mivel túl alacsonyra csináltam a villanypóznákat. Aztán kiszálltunk és elkezdték magyarázni, hogy nem így kellett volna megcsinálni ezt a helyszínt, most hogy néz ki, nem férnek el a drótok alatt a teherautók De én... vagyis hát Isabella-én közöltem, hogy nem is baj, mert így legalább el tudják kerülni a várost és nem lesz teli az út böhöm nagy teherautóval. De Thomas azt mondta, hogy én rosszul szerkesztem meg a helyszíneket. Erre kiakadtam és elkezdtem vele kiabálni, hogy csönd, én vagyok az igazgatóhelyettes és ki fogom rúgni, ha ilyeneket mond XD
Edward kösz, számítottam rád XD | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 07, 2010 6:00 pm | |
| *user leesett a székről a röhögéstől, Mark szegény kérdezgeti mi baja? meg mi olyan vicces, de még el tart egy darabig míg user felolvassa neki Tíci álmát. Aztán együtt borulnak le a székről és röhögnek tovább * | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Feb. 08, 2010 1:22 am | |
| Engem legtöbbször nagyon jól felpörget. 2 óra alvás után például teljesen vidáman elvagyok egész nap, ha iszom egy dobozzal.... Én a kávétól alszom nagyon jól... Viszont most tényleg csak az íze miatt ittam... És nem jó, mert nem fogok aludni, és reggel 8-kor kelni kell XD De majd akkor megiszom a másik felét, kivéve, ha közben rácuppanok a doboz második felére is. Márpedig fogy sajnos.
Amúgy Isa, fogsz írni a tanáriba? Csak mert holnaptól sulim van, aztán én sem leszek már ennyire aktív, mint eddig... | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 4:09 am | |
| Ping-pang-pung! Néma csönd és hulla szag! *Mondja a nyuszika és tovább süti a rostos debreceni löncs párosát az oroszok elhagyott rózsaszín sugárzástól milkatehén színüen világító atomtengerfelett járó tűzelőanyagon* Hol, vannak az emberek?:S Talán behívtak mindenki a hadseregben és mentek vietnámban?? én erről miért nem tudok!:S vagy kort tévesztettem? no mindegy, gyerekek olyan estém volt! irigyelhettek! barátom szülinapját ünnepeltük! Lakásám és végig a kanapén csücsültem, mert annyira szarul vagyok! De még mindig! nem baj a kutyát megetettem, csak az a gáz nekem nincs is!:S Am, vettem egy új telefont! olyan pöpec és modern hogy kezelni nem tudom! megyek fel pestre a jövőhéten olyan péntek magasságában! Ki akar össze futni velem?? Akár még egy gyors kajálásra is? kocsival leszek bárhova elmegyek vele! Jó kis S500as merci! Nah jó csak vicceltem ha olyanra tellene akkor boldog lennék így a kispolszikmal megyek, de tunningolt, nah jó, nem is olyanom van! Nah bekapcsolom a 210 centi átmérőjü plazma full HD tévémet, ami igazábol mégcsak a boltban van. nincs elég nagy fal hozzá! nah jó a helye már megvan de, más nincs rá! https://www.youtube.com/watch?v=1i8m2TuFX0o&feature=player_embedded#jóóóó reggelt vietnám! nah meek csucsizni! bocs a sok helyesírási hibáért! :S | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 4:10 am | |
| | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 1:39 pm | |
| Mark, az egészben az a vicc, hogy egy kortyot sem ittam, vezettem. Nem tudom hogy jött ennyi marhaság ki belőlem. Gondolom a fáradságnak és az erős fájdalomnak köszönhető, ami a gyomrom tájékáról érkezett!
De, pénteken tényleg megyek Pestre! | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 2:06 pm | |
| Végül is nem csak ekkor vagyok ilyen. Alapjáratban szeretek marhaságokat össze hordani bizonyos mértéken belül, ami esetleges viccnek vagy valami agygyilkolós poénnak elmegy! | |
|
| |
Gregory Hunter Tanár
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás dátuma : 2010. Feb. 06.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 3:08 pm | |
| Na ma én fogok kirúgni a hámból....nem megyek messze, nem kell vezetni sem, szóval ne csodálkozzatok, ha némi marhaság nekem is becsúszik holnap....Másnaposan is össze lehet hordani sokmindent Na jó, valójában nem is tudok berúgni, mert egy idő után besokall a gyomrom, és csak visszafelé kívánkozik, szal nem is iszok többet Ülök itt színes, az ég felé kacsingató hajcsavarókkal, ne lessetek, ne röhögjetek Már pattogok, de hol van még az este...remélem akkorra nem lesz rosszabb kedvem | |
|
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| |
| |
Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 8:48 pm | |
| Üdv ismét itt Cathy! Remélem átgondoltad, hogy Venustasról biztos nem szedtél össze vírust. Én mindig le tudtalak rázni xD
A hozzászólást Miles Flame összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 14, 2010 5:40 pm-kor. | |
|
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 13, 2010 9:00 pm | |
| Amúgy én tudtam hogy nem innen szereztem a vírust csak apám tiltott el minden szerepes oldaltol egészen mostanáig ^^. Kiharcoltam hogy innen ne tilcson el és lássatok csodát itt vagyok ^^ | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|