| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 10:29 pm | |
| Én sem akarok menni! XD Hátha a nagy hó miatt nem fogok tudni bejutni. *Ő még reménykedik... Rosszul teszi.* XD | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Sissi Conor Été
Hozzászólások száma : 45 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 12.
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 31, 2010 11:31 pm | |
| Értem, nos ezesetben azt kell mondanom, hogy bár nagyon eredeti megoldás volt az OFŐ részéről, ez sajnos nem elfogadott... Pontosítva teljesen etikátlan. Ki is rúghatnák érte. Ugyanis a tanár nem szégyeníthet meg diákot. És bár az elmesélésed alapján a srácot nem zavarta a dolog, attól még nem ez a megfelelő eljárás. Bár biztos én is jót röhögtem volna... De akkor is... Én inkább elbeszélgettem volna vele, meg a szüleivel, és esetleg elintéztem volna, hogy az öltöző ajtaját belülről bezárhassák a lányok, amíg öltöznek. ^^ | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Feb. 01, 2010 1:38 pm | |
| Ez igaz, de ami azt illeti, az alsógatya szerencsére rajta maradt, de én az első padban ülök, és igen-igen kellemetlen volt... Bár ami azt illeti, a fiú szerintem megérdemelte, mert az a lány, akit sikerült meglátnia... Hát rajta csak nadrág volt... Oké, szerintem ezt akkor most megbeszéltük. Esetleg más téma? Tudtátok, hogy holnap megjelenik a breaking dawn? Megint a könyvek... Azt hiszem, mindig ez jut eszembe... | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Feb. 01, 2010 1:49 pm | |
| | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Feb. 01, 2010 2:49 pm | |
| De persze ez nekem csak arra a twilight-os szórólapra volt ráírva, ami a new moonban volt. Van, aki szerint 10-én jelenik meg. Tehát még változó. Egyébként rákerestem egy könyvesbolt honlapján a hajnal hasadásra, és nem találta... Érdekes. | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Feb. 01, 2010 9:56 pm | |
| | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Karesinda Miela otoño
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Feb. 02, 2010 8:24 pm | |
| Valaki ismeri a Skins című sorozatot? | |
|
| |
Arras Bolade Otoño
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 28. Kor : 30 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, Otoño
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Feb. 03, 2010 9:37 pm | |
| Hűű...akkor lehet hogy hallottam róla:D De tényleg, most már rémlik valami | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 06, 2010 1:31 pm | |
| én House-t sem szoktam nézni xD | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 06, 2010 3:24 pm | |
| Én elkezdtem nézni és az első évad feléig el is jutottam, aztán rájöttem, hogy minden rész ugyanolyan: van egy betegség, elkezdik kutatni, sosem sikerül egyik gyógyszerrel sem meggyógyítani, a beteg állapota csak romlik, majd az utolsó pillanatban mégis sikerül... ennyi. Jó, én tanultam jó pár dolgot belőle az egyetemen, ami segít, hogy ne laikusként nézzem és így egészen sok dolgot megértek, hogy miért is van így, miért hat úgy egy gyógyszer és miért nem... de aki nem tanult ilyet, nem hiszem el, hogy nem gondolja unalmasnak egy idő után
Én egyébként Váratlan utazást, Farm ahol élünket, Buffyt nézek most. Régebben Hősök rajongó voltam, de most az már nézhetetlen, na meg Született feleségek, de azt is abbahagytam a 4. évad elején | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| |
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 06, 2010 8:04 pm | |
| Sziasztok! Markkal, egy kis szavazást indítunk, mivel nem jutottunk dűlőre a kérdésben. És a ti segítségeket kérjük. Az Otoño-s fiú és lányhálóink számára keressük a legjobb szót és ezek között keressük a végeredményt;
Arborlectus & Floridus hortus Arboretum & Florilegium Arbor & Floris | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Feb. 06, 2010 11:28 pm | |
| | |
|
| |
Gregory Hunter Tanár
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás dátuma : 2010. Feb. 06.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Feb. 07, 2010 12:09 pm | |
| Tőlem biztosan nem tudja meg Üdv ide is, így is.... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|