Venustas Mágusképző Akadémia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő Fórum

Go down 
+22
Diana Mary Moon
Cassidy Adams
Rowena Relenin
George Blackwood
Gregory Hunter
Matthew Loudz
Arras Bolade
Saray Fern
Sissi Conor
Veronique Clement
Mirabelle Bolade
Agana Morelta
Mark W. Solamonov
Edward Lelouch
Abigail Milena Gernot
Thomas Taylor
Karesinda Miela
Cathy Collins
Edward Born
Esmee Flame
Madoc Menderson
Isabella Matlal
26 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Next
SzerzőÜzenet
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

Hozzászólások száma : 350
Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18.
Kor : 30

Csevegő Fórum - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:21 pm

Magyarázd már el ebben mi a jó?
Vissza az elejére Go down
Thomas Taylor
ÉTÉ
ÉTÉ
Thomas Taylor

Hozzászólások száma : 236
Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:35 pm

Miben??
Abban hogy kicsit többet iszunk a kelleténél?
Abban akkor minden tök vicces és vissza gondolva rá is az!Smile
Meg néha kirughatunk a hámból!
Karesinda Miela
otoño
otoño
Karesinda Miela

Hozzászólások száma : 263
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:39 pm

Vissza gondolva? Hahh...
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:45 pm

Én nem találnám viccesnek,ha a barátnőm dühös rám és össze lenne hányva a szőnyeg...De van aki így szeret élni.
Thomas Taylor
ÉTÉ
ÉTÉ
Thomas Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:45 pm

Karesinda Miela írta:
Vissza gondolva? Hahh...

Tök vicces!Very Happy
szönyeget lemostam, kedvesem is csak röhög, szomszéd le van kakilva, mobil khm... úgy is kell egy új, másnapossági problémák meg beleférnek.
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Hozzászólások száma : 394
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26.
Kor : 50
Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:47 pm

Szerintem ha jó a társaság akkor ital nélkül is tud minden vicces lenni... Persze egy kevés sosem árt hangulat csinálónak, de valahogy engem nem dob fel a hányás a fejfájás és a szédülés gondolata... *szerencsére ennyire szarul még sosem volt*

Am, üdv újra itt Isabelle Smile
Thomas Taylor
ÉTÉ
ÉTÉ
Thomas Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:48 pm

Edward Born írta:
Én nem találnám viccesnek,ha a barátnőm dühös rám és össze lenne hányva a szőnyeg...De van aki így szeret élni.

Elég régóta együtt élünk, a baráti körünk is azonos, és megszokta. Nem azért volt dühös mert ittam hanem mert mikor haza jöttem felkeltettem mert éhes voltam. De nem volt tartós harag.
a szönyeg, az már látott mást is már!
Thomas Taylor
ÉTÉ
ÉTÉ
Thomas Taylor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:50 pm

Nah jó, kezdem magamat kirekesztve érezni!:S
Egy kis alkohol sosem árt, nem szoktam gyakran berugni most is szülinapot ünnepeltünk.
Szerintem megteheti az ember az ilyet hébe-hóba.
Isabella Matlal
LINVERNO
LINVERNO
Isabella Matlal

Hozzászólások száma : 532

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeHétf. Jan. 25, 2010 10:53 pm

Hébe-hóba nem gáz. De jobb az, ha az ember el tudja dönteni, hogy mennyit szabad inni, én úgy 17 éves korom körül jöttem rá arra, hogy nem jó dolog sokat inni, mert nem az a lényeg. Sokkal jobb kellemesen eliszogatni valamit, és emlékezni mindenre és nem rosszul lenni. Volt pár rossz tapasztalatom, szóval szerencsére már nincsen ilyen!
Egész hétvégén ez volt most egyébként nálunk, először 3 éves ünneplés, aztán a mamámék 50-es évfordulója, szóval tök jó volt a hanglat Smile
De véééégre itt vagyok!
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 12:53 pm

Sajnálom Thomas, nem kirekeszteni akartunk. De én tényleg nem szoktam inni. Kezdjük ott, hogy a szénsavas dolgoktól alapból rosszul vagyok. Szval pezsgő és társai kizárva. Az rövideknek már az illatától is megfájdul a fejem, úhogy bele sem merek gondolni, mi lenne ha innék akár egyet is. És nem mellesleg, egy pohárka bortól is kettőt látok mindenből és szédülni kezdek. Szval nekem nagyon nem való az alkohol.
Azzal nincs bajom, ha más iszik sokkal inkább az zavar, hogy mindig rám akarják erőltetni, így én sosem érzem jól magam. Ha iszom azért nem, mert hamar rosszul leszek, ha nem iszom azért, mert a társaság ferde szemekkel néz rám Sad Ennek persze az a következménye, hogy a legtöbb buliba azért kellek, hogy amikor már mindenki rosszul van hazaterelgessem őket. Ergo: engem hánynak le... xD *eddig szerencsére azért még mindig időben félre álltam* De akkor is.

És nem azzal van a baj, hogy iszik valaki és becsíp - mert az egy határozottan kellemes állapot. Én azt nem értem, hogy miért iszik valaki annyit, hogy utána napokig rosszul legyen? Hogy miért jó az, hogy leégeted magad mindenki előtt és még utána nem érted, hogy miért röhögnek rajtad, mert te vagy az egyetlen, aki nem emlékszik az ominózus jelentre... És tőlem lehet akármi az indok, ezt sosem fogom megérteni.

No ennyit az alkoholizálásról. Valakinek vmi jó téma?
Isabella Matlal
LINVERNO
LINVERNO
Isabella Matlal

Hozzászólások száma : 532

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 4:58 pm

Ez nem téma, csak figyelemfelhívás, hogy még 5 napig lehet helyszínleírásokat beküldeni, szóval aki még szeretne, az csinálja meg most még amit tervezett, mert 31-én lejár a határidő, hajrá Smile
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 7:43 pm

Agana ezzel a hsz-el befejezzem vagy befejezed?
Agana Morelta
Linverno
Linverno
Agana Morelta

Hozzászólások száma : 112
Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 8:24 pm

Még írok egyet Smile
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 9:01 pm

Én már nem írom le,hogy megyek vissza a klubhelyiségbe ha nem baj Smile
Agana Morelta
Linverno
Linverno
Agana Morelta

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 9:04 pm

Oké, persze Smile És köszi a játékot.
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 9:07 pm

Szívesen Smile majd szólj ha akarsz még játszani.
Agana Morelta
Linverno
Linverno
Agana Morelta

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2010 9:20 pm

Szólok majd, ígérem Smile
Abigail Milena Gernot
SPRING
SPRING
Abigail Milena Gernot

Hozzászólások száma : 403
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25.
Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2010 10:53 pm

Szaisztok!
Kényszerszabadságra kellett magam küldenem, ugyanis jó öreg gépecském beadta a kulcsot. :S A jó hír, hogy valamilyen szinten meg tudtuk javítani, remélhetőleg ez addig kitart, míg nem lesz pénzem új gépre. A lényeg, hogy visszaröppentem hozzátok!^^
https://venustasacademy.hungarianforum.net
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeSzer. Jan. 27, 2010 11:04 pm

Én tudom,hogy csak miattam jöttél vissza... Very Happy
Abigail Milena Gernot
SPRING
SPRING
Abigail Milena Gernot

Hozzászólások száma : 403
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25.
Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 28, 2010 12:02 am

Most lebuktam, a fenébe! Embarassed Laughing Very Happy Razz
https://venustasacademy.hungarianforum.net
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimePént. Jan. 29, 2010 12:22 am

Agana:nem akarja elküldeni az üzenetet...A rengeteg megfelel? Smile
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

Hozzászólások száma : 115
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 12:43 pm

Edward Born....várjunk reád a csillagvizsgálónál, vagy szeretnél kiszálni a játékból? Mert azért sincs harag, írd ki magad lécci egy hsz-el, hogy továbbléphessünk akkor ketten másik Edwarddal....Bár nagyon sajnálnám, ha kiszálnál Crying or Very sad de ha nem tetszik a játék nem szabad eröltetni....
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 1:07 pm

Húú ja bocsi,szóljatok ilyenkor,mert úgy szokott menni,hogy megnézem és ha akkor nem írok akkor elfelejtem.Már írok is.
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 2:01 pm

Esik a hó, és piros riasztás van érvényben^^ Vigyázzatok ha kimentek... Bár nem tom, lehet hogy csak nálunk ilyen súlyos a helyzet. Mindenesetre, kivételesen sajnálom, hogy még ahhoz is lusta vagyok, hogy felöltözzek xD
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

Hozzászólások száma : 115
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 30, 2010 2:09 pm

Ó így már érthető...legközelebb rádírok Very Happy Én is írok nemsoká...

Márk, itt még csak most kezd esnimég egy centis hó sincs.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 17 I_icon_minitime

Csevegő Fórum
Vissza az elejére 
17 / 37 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Játékkereső - mesekérő fórum

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Venustas Mágusképző Akadémia :: Általános fórumok :: Csevegő-
Ugrás: