| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:21 pm | |
| Magyarázd már el ebben mi a jó? | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:35 pm | |
| Miben?? Abban hogy kicsit többet iszunk a kelleténél? Abban akkor minden tök vicces és vissza gondolva rá is az! Meg néha kirughatunk a hámból! | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:45 pm | |
| Én nem találnám viccesnek,ha a barátnőm dühös rám és össze lenne hányva a szőnyeg...De van aki így szeret élni. | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:45 pm | |
| - Karesinda Miela írta:
- Vissza gondolva? Hahh...
Tök vicces! szönyeget lemostam, kedvesem is csak röhög, szomszéd le van kakilva, mobil khm... úgy is kell egy új, másnapossági problémák meg beleférnek. | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:48 pm | |
| - Edward Born írta:
- Én nem találnám viccesnek,ha a barátnőm dühös rám és össze lenne hányva a szőnyeg...De van aki így szeret élni.
Elég régóta együtt élünk, a baráti körünk is azonos, és megszokta. Nem azért volt dühös mert ittam hanem mert mikor haza jöttem felkeltettem mert éhes voltam. De nem volt tartós harag. a szönyeg, az már látott mást is már! | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:50 pm | |
| Nah jó, kezdem magamat kirekesztve érezni!:S Egy kis alkohol sosem árt, nem szoktam gyakran berugni most is szülinapot ünnepeltünk. Szerintem megteheti az ember az ilyet hébe-hóba. | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Hétf. Jan. 25, 2010 10:53 pm | |
| Hébe-hóba nem gáz. De jobb az, ha az ember el tudja dönteni, hogy mennyit szabad inni, én úgy 17 éves korom körül jöttem rá arra, hogy nem jó dolog sokat inni, mert nem az a lényeg. Sokkal jobb kellemesen eliszogatni valamit, és emlékezni mindenre és nem rosszul lenni. Volt pár rossz tapasztalatom, szóval szerencsére már nincsen ilyen! Egész hétvégén ez volt most egyébként nálunk, először 3 éves ünneplés, aztán a mamámék 50-es évfordulója, szóval tök jó volt a hanglat De véééégre itt vagyok! | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 26, 2010 12:53 pm | |
| Sajnálom Thomas, nem kirekeszteni akartunk. De én tényleg nem szoktam inni. Kezdjük ott, hogy a szénsavas dolgoktól alapból rosszul vagyok. Szval pezsgő és társai kizárva. Az rövideknek már az illatától is megfájdul a fejem, úhogy bele sem merek gondolni, mi lenne ha innék akár egyet is. És nem mellesleg, egy pohárka bortól is kettőt látok mindenből és szédülni kezdek. Szval nekem nagyon nem való az alkohol. Azzal nincs bajom, ha más iszik sokkal inkább az zavar, hogy mindig rám akarják erőltetni, így én sosem érzem jól magam. Ha iszom azért nem, mert hamar rosszul leszek, ha nem iszom azért, mert a társaság ferde szemekkel néz rám Ennek persze az a következménye, hogy a legtöbb buliba azért kellek, hogy amikor már mindenki rosszul van hazaterelgessem őket. Ergo: engem hánynak le... xD *eddig szerencsére azért még mindig időben félre álltam* De akkor is.
És nem azzal van a baj, hogy iszik valaki és becsíp - mert az egy határozottan kellemes állapot. Én azt nem értem, hogy miért iszik valaki annyit, hogy utána napokig rosszul legyen? Hogy miért jó az, hogy leégeted magad mindenki előtt és még utána nem érted, hogy miért röhögnek rajtad, mert te vagy az egyetlen, aki nem emlékszik az ominózus jelentre... És tőlem lehet akármi az indok, ezt sosem fogom megérteni.
No ennyit az alkoholizálásról. Valakinek vmi jó téma? | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 26, 2010 7:43 pm | |
| Agana ezzel a hsz-el befejezzem vagy befejezed? | |
|
| |
Agana Morelta Linverno
Hozzászólások száma : 112 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző, Linverno ház, Zima háló
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Agana Morelta Linverno
Hozzászólások száma : 112 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző, Linverno ház, Zima háló
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Agana Morelta Linverno
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jan. 27, 2010 10:53 pm | |
| Szaisztok! Kényszerszabadságra kellett magam küldenem, ugyanis jó öreg gépecském beadta a kulcsot. :S A jó hír, hogy valamilyen szinten meg tudtuk javítani, remélhetőleg ez addig kitart, míg nem lesz pénzem új gépre. A lényeg, hogy visszaröppentem hozzátok!^^ | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 28, 2010 12:02 am | |
| | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 30, 2010 12:43 pm | |
| Edward Born....várjunk reád a csillagvizsgálónál, vagy szeretnél kiszálni a játékból? Mert azért sincs harag, írd ki magad lécci egy hsz-el, hogy továbbléphessünk akkor ketten másik Edwarddal....Bár nagyon sajnálnám, ha kiszálnál de ha nem tetszik a játék nem szabad eröltetni.... | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 30, 2010 1:07 pm | |
| Húú ja bocsi,szóljatok ilyenkor,mert úgy szokott menni,hogy megnézem és ha akkor nem írok akkor elfelejtem.Már írok is. | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 30, 2010 2:01 pm | |
| Esik a hó, és piros riasztás van érvényben^^ Vigyázzatok ha kimentek... Bár nem tom, lehet hogy csak nálunk ilyen súlyos a helyzet. Mindenesetre, kivételesen sajnálom, hogy még ahhoz is lusta vagyok, hogy felöltözzek xD | |
|
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 30, 2010 2:09 pm | |
| Ó így már érthető...legközelebb rádírok Én is írok nemsoká... Márk, itt még csak most kezd esnimég egy centis hó sincs. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|