Venustas Mágusképző Akadémia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő Fórum

Go down 
+22
Diana Mary Moon
Cassidy Adams
Rowena Relenin
George Blackwood
Gregory Hunter
Matthew Loudz
Arras Bolade
Saray Fern
Sissi Conor
Veronique Clement
Mirabelle Bolade
Agana Morelta
Mark W. Solamonov
Edward Lelouch
Abigail Milena Gernot
Thomas Taylor
Karesinda Miela
Cathy Collins
Edward Born
Esmee Flame
Madoc Menderson
Isabella Matlal
26 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Next
SzerzőÜzenet
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Hozzászólások száma : 394
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26.
Kor : 50
Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

Csevegő Fórum - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 6:41 pm

Ed, nem tudok semmit, csak nem láttam sem msn-en sem itt még. Ez engem arra enged következtetni, hogy nincs gépközelben. De ha nagyon unatkozol, játssz egyet Saray-val Wink

Amúgy szia kislány! Remélem tetszik itt minálunk. Wink
Vissza az elejére Go down
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

Hozzászólások száma : 350
Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18.
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 6:45 pm

De az nem baj,hogy közben a szobroknál vagyok?
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 6:49 pm

Hmm, erről nem beszéltem a többiekkel, de részemről nem gond. Mármint ott akkor voltál, amikor elkezdődött a játék, azóta eltelt pár nap, szval visszatérhettél... Meg aztán időn kívül azt csinálsz, "amit akarsz". Ha szólnak érte valamit, mondd, hogy Mark bácsi engedélyezte Wink
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:13 pm

Rendben,köszönöm Mark bácsi Very Happy
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:16 pm

Nincs mit.Wink
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

Hozzászólások száma : 194
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:20 pm

szóval engedélyezve van?az jó,eddig engem is csak ez állított meg Very Happy
mellesleg csak én vagyok megzavarodva egy kicsit az időpontokkal kapcsolatban?mert most nem tudom,hogy a szoborparkos incidens mikor "játszódik",a mitológia óra előtt/után,az illúziómágia előtt/után.szóval ezt valaki elmagyarázná?
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:37 pm

Nos az én felfogásom szerint minden játék akkor kezdődik, amikor az első hozzászolás megérkezik. Tanórák esetében akkor, amikorra az óra ki van írva.
Tehát, ha elkezdesz ma egy játékot de csak a jövőhéten fejezed be, az attól még ma játszódik, feltéve, hogy nem írtatok bele éjszakákat.
Nekem az órák és a szoborpark is kimaradt, uhogy ezzelkapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de visszanézheted, mikor érkeztek az első hsz-ek és abból már lehet következtetni.
Valamint, ha pl. most játékot kezdtek, abba belevehetitek már az órai élményeket, a szoborparkot is stb... Igaz, úgy hogy nem tudjátok mi a vége kicsit nehézkes, de azért érdekes lehet.
Remélem ez így érthető volt. Ha nem akkor szóljatok, megpróbálom máshogy elmagyarázni.
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:44 pm

nekem ez így teljesen érthető.akkor a szoborpark egy nappal az illúziómágia előtt van..kösz,Mark bá Very Happy
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

Hozzászólások száma : 115
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:50 pm

Szegény öreg Mark bácsi....de azért szeretjük Very Happy és magyarázni is jól tud Wink

Ha esetleg valaki jelenleg nem játszik, és szeretne, akkor én szívesen csatlakozom hozzá. Én egész jól eligazodok már ezekben az idő kívüli fortélyokban Very Happy
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:52 pm

Én játszom vele szívesen...kezdő hsz a tiéd! Razz
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:54 pm

én például bevállalnék még egy játékot. Smile nehogy unatkozz,ha már itt vagy Very Happy bár azt sajna nem tudom garantálni,hogy Edward nem unalmas :S
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:55 pm

Akkor hárman?...szívesen vissza adnám,amit a szobornál kaptam Very Happy
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:57 pm

nah ezt jól megoldottuk Very Happy eddig egy szabad ember sem volt,most meg rögötn lett kettő Very Happy
oké Born,gyere ki a légyre,megmutatom hogy döglik a hó Very Happy
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 7:58 pm

Ez csak véletlen vagy nézel Egy akatsukis életét?
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:00 pm

nem véletlen,de ne hagyjuk már háttérbe szorulni szegény kis koboldot. Smile
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:04 pm

Itt vagyok ám, és nem hagyom magam Razz Ha valaki kezd már mehet is a játék?
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:05 pm

Én nem vagyok jó kezdő,de a kérdésedre a válasz igen
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:08 pm

Ejnye-ejnye Edwardok...Egyik sem szeret kezdeni Very Happy Na jó, akkor majd én. Marad a szökőkút, vagy még ott folyik játék?
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:08 pm

mivel az udvaron most sokan vannak,maga az épület meg unalmas,miért nem megyünk csillagokat vizsgálni?de a szökőkút is jó.
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:09 pm

Rossz emlékek fűznek oda,de mehetünk Very Happy
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:11 pm

rossz emlékek,mi? Twisted Evil sajnálod,hogy nem sikerült elcsábítanod a dirinőt? Wink szerintem rosszul jártál volna vele Very Happy
és még valami.nem arról an szó,hogy nem szeretünk kezdeni,vagy nem tudunk.egyszerűen csak hölgyeké az elsőbbség,és mi úriemberek vagyunk,ugyebár? Very Happy

A hozzászólást Edward Lelouch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 17, 2010 8:13 pm-kor.
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:12 pm

Hehe...ez jó. No akkor Ed (Edward Born) kezd, én meg valamit már benéztem Razz De ha mégsincs kedved szólj!

Nekem megfellel a csillagvizsgáló Edi (Edward Lelouch)

Becenevekkel baj van szóljatok rám Razz
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:15 pm

mondjuk kezdhetnéd úgy,hogy azért mész oda,hátha megint otttalálod szeretett vámpírhölgyedet Very Happy de nem találsz semmit,úgyhogy vársz,hátha felbukkan.és ekkor jövünk mi a képbe Very Happy Razz
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:16 pm

Ezaz szívassuk meg a kis Ed-et miért ne?...hogy én mennyire utállak Sad Sad
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jan. 17, 2010 8:18 pm

Látom elvbagytok egymás szívatásával Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 9 I_icon_minitime

Csevegő Fórum
Vissza az elejére 
9 / 37 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Játékkereső - mesekérő fórum

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Venustas Mágusképző Akadémia :: Általános fórumok :: Csevegő-
Ugrás: