| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 6:45 pm | |
| De az nem baj,hogy közben a szobroknál vagyok? | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 7:20 pm | |
| szóval engedélyezve van?az jó,eddig engem is csak ez állított meg mellesleg csak én vagyok megzavarodva egy kicsit az időpontokkal kapcsolatban?mert most nem tudom,hogy a szoborparkos incidens mikor "játszódik",a mitológia óra előtt/után,az illúziómágia előtt/után.szóval ezt valaki elmagyarázná? | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 7:37 pm | |
| Nos az én felfogásom szerint minden játék akkor kezdődik, amikor az első hozzászolás megérkezik. Tanórák esetében akkor, amikorra az óra ki van írva. Tehát, ha elkezdesz ma egy játékot de csak a jövőhéten fejezed be, az attól még ma játszódik, feltéve, hogy nem írtatok bele éjszakákat. Nekem az órák és a szoborpark is kimaradt, uhogy ezzelkapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de visszanézheted, mikor érkeztek az első hsz-ek és abból már lehet következtetni. Valamint, ha pl. most játékot kezdtek, abba belevehetitek már az órai élményeket, a szoborparkot is stb... Igaz, úgy hogy nem tudjátok mi a vége kicsit nehézkes, de azért érdekes lehet. Remélem ez így érthető volt. Ha nem akkor szóljatok, megpróbálom máshogy elmagyarázni. | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 7:44 pm | |
| nekem ez így teljesen érthető.akkor a szoborpark egy nappal az illúziómágia előtt van..kösz,Mark bá | |
|
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 7:50 pm | |
| Szegény öreg Mark bácsi....de azért szeretjük és magyarázni is jól tud Ha esetleg valaki jelenleg nem játszik, és szeretne, akkor én szívesen csatlakozom hozzá. Én egész jól eligazodok már ezekben az idő kívüli fortélyokban | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 7:54 pm | |
| én például bevállalnék még egy játékot. nehogy unatkozz,ha már itt vagy bár azt sajna nem tudom garantálni,hogy Edward nem unalmas :S | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 7:57 pm | |
| nah ezt jól megoldottuk eddig egy szabad ember sem volt,most meg rögötn lett kettő oké Born,gyere ki a légyre,megmutatom hogy döglik a hó | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 7:58 pm | |
| Ez csak véletlen vagy nézel Egy akatsukis életét? | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:00 pm | |
| nem véletlen,de ne hagyjuk már háttérbe szorulni szegény kis koboldot. | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:04 pm | |
| Itt vagyok ám, és nem hagyom magam Ha valaki kezd már mehet is a játék? | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:05 pm | |
| Én nem vagyok jó kezdő,de a kérdésedre a válasz igen | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:08 pm | |
| Ejnye-ejnye Edwardok...Egyik sem szeret kezdeni Na jó, akkor majd én. Marad a szökőkút, vagy még ott folyik játék? | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:08 pm | |
| mivel az udvaron most sokan vannak,maga az épület meg unalmas,miért nem megyünk csillagokat vizsgálni?de a szökőkút is jó. | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:11 pm | |
| rossz emlékek,mi? sajnálod,hogy nem sikerült elcsábítanod a dirinőt? szerintem rosszul jártál volna vele és még valami.nem arról an szó,hogy nem szeretünk kezdeni,vagy nem tudunk.egyszerűen csak hölgyeké az elsőbbség,és mi úriemberek vagyunk,ugyebár?
A hozzászólást Edward Lelouch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 17, 2010 8:13 pm-kor. | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:12 pm | |
| Hehe...ez jó. No akkor Ed (Edward Born) kezd, én meg valamit már benéztem De ha mégsincs kedved szólj! Nekem megfellel a csillagvizsgáló Edi (Edward Lelouch) Becenevekkel baj van szóljatok rám | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 17, 2010 8:18 pm | |
| Látom elvbagytok egymás szívatásával | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|