Venustas Mágusképző Akadémia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő Fórum

Go down 
+22
Diana Mary Moon
Cassidy Adams
Rowena Relenin
George Blackwood
Gregory Hunter
Matthew Loudz
Arras Bolade
Saray Fern
Sissi Conor
Veronique Clement
Mirabelle Bolade
Agana Morelta
Mark W. Solamonov
Edward Lelouch
Abigail Milena Gernot
Thomas Taylor
Karesinda Miela
Cathy Collins
Edward Born
Esmee Flame
Madoc Menderson
Isabella Matlal
26 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Next
SzerzőÜzenet
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

Hozzászólások száma : 194
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.

Csevegő Fórum - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeKedd Jan. 19, 2010 9:22 pm

ennyire hiányzunk neked?ez aztán az elismerés Very Happy csak így tovább Ed
és Mark bá,teljes mértékben egyetértek ezzel a megállapítással. Smile
Vissza az elejére Go down
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

Hozzászólások száma : 115
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeKedd Jan. 19, 2010 9:48 pm

Mi lenne veletek nők nélkül...de az első része biztos, hogy igaz Very Happy
Abigail Milena Gernot
SPRING
SPRING
Abigail Milena Gernot

Hozzászólások száma : 403
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25.
Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeKedd Jan. 19, 2010 9:59 pm

Meglepiiiiiii! Very Happy Írtam a meséhez! Még ezen kívül két hozzászólásra számítsatok mesélőtől, amit akkor kaptok, ha mindenki legalább egyszer írt egy körben! Razz
Írok majd az órához is, bocsánatot kérek, hogy így húzom, de van egy munkám, amit időre be kell fejezni és be van osztva, hogy melyik héten, mennyit kell írnom, s múlthéten elmaradtam az adagommal. Szal igyekszem minél hamarabb írni, talán még ma, legmaximum holnap! Gomen ne! Sad
https://venustasacademy.hungarianforum.net
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeKedd Jan. 19, 2010 10:48 pm

semmi gond,szerintem kibírjuk Very Happy nem sietünk sehová
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Hozzászólások száma : 394
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26.
Kor : 50
Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeKedd Jan. 19, 2010 11:53 pm

Saray: Egészen biztos! Mi mindent megteszünk, de a nőknek ez általában kevés....
//igaz a férfiak szótárában a mindennek egészen más jelentése van, mint a nőkében//

De hidd el, hogy nagyon igyekszünk, és ennek ellenére néha nagyon rosszul bántok velünk! *körbepillant, hogy megerősítsék*

Ed: örülök, hogy ennyire kellünk, tarsd meg ezt a jó szokásodat!!!
Karesinda Miela
otoño
otoño
Karesinda Miela

Hozzászólások száma : 263
Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 12:10 am

Hm...nekem volt valami jó ötletem játékhoz, de hát az ember felejt. A zenetopic meg nekem nagyon bejön:D
Edward Lelouch
Linverno
Linverno
Edward Lelouch

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 12:18 am

A zenetopic tényleg nagyon jó ötlet volt.Amellett,hogy megismerjük a másik ízlését e téren,még a saját készletünket is bővítjük.Én legalább is ezt teszem,eddig mindegyik szám tetszett,amit betettetek. Very Happy

*Mark bá is megkapja a megerősítését egy lassú bólintás formájában*
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 10:58 am

Örülök, hogy tetszik a zenetopic Smile mert pontosan azt a célt szolgálja, amit Edward megfogalmazott.*ő is megpróbálta ezt leírni, de neki nem ment ilyen jól*
Abigail Milena Gernot
SPRING
SPRING
Abigail Milena Gernot

Hozzászólások száma : 403
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25.
Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 5:19 pm

Hát igen, a zenetopic tökéletes arra, hogy még több embert fertőzzek meg! Very Happy Bár Márk bácsinak megígértem, hogy megvárom, míg végez a szakdogájával! Sad
De ha eddig mindegyik tetszett Ed, akkor az már jó dolog, ezek szerint nem csak Venustas köt most már össze minket, titeket, hanem zenék is! Very Happy
https://venustasacademy.hungarianforum.net
Karesinda Miela
otoño
otoño
Karesinda Miela

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 10:40 pm

Lávjú evribádi ma is Very Happy különösen jó napom van, kicsit túlságosan hiperaktív, a 3 órás edzés ellenére Very Happy
Szóval, ki hogy áll hangulatilag?
Cathy Collins
Spring
Spring
Cathy Collins

Hozzászólások száma : 69
Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08.
Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 10:48 pm

nagyon fel voltam pörögve egészen 10 percel ezelöttig :S hopgy miért az nem lényeg Very Happy amúgy is bocs hogy nem írtam tegnap a játék miatt de lépnem kellett :S mert tanultam tz-re és ma pedig el lett halasztva szóval szívtam :S
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

Hozzászólások száma : 350
Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18.
Kor : 30

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 10:54 pm

Én még mindig a fájdalomból táplálkozom az ajkam miatt.
Karesinda Miela
otoño
otoño
Karesinda Miela

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 11:23 pm

ejnye bejnye olyan béna vagy. biztos hogy kell neked az a buzis dícsecske a szádba?
Cathy, semmi gond.
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 11:29 pm

Igen kell az a buzis díszecske és kell egy másik is ha ez rendbe jött. Twisted Evil
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 11:53 pm

Ed: szokj le a mazohizmusról - egészségtelen.

Karesinda: fantasztikusan vagyok, leszámítva, hogy majd szét vet az ideg xD

Am, meg szeretnék mindenkit megkérni, hogy holnap nagyon drukkoljon, hogy ne vágjon ki a tanár a szakdolgozati konzultációról, amikor közlöm vele, hogy a szakdolgozatom pont úgy áll mint szeptemberben... Szóval áll, ahelyett hogy haladna... Pedig eskü elkezdtem hétfőn, de nem tudtam, hogy három nap kevés lesz rá xD Szóval, lécci, gondoljatok rám. Különben Mark bá, nem lesz többet Sad
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeSzer. Jan. 20, 2010 11:59 pm

Feláldozok majd érted egy bogarat és a véremet is adom majd Wink
Mark W. Solamonov
OTOñO
OTOñO
Mark W. Solamonov

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 12:02 am

Nem lehetne inkább egy fülbemászó? vagy más hasonló ocsmányság? A bogarakat sajnálnám, ilyen célra használni...
Karesinda Miela
otoño
otoño
Karesinda Miela

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 12:06 am

Ühm...Ed milyen szüleid vannak neked, akik engednek ilyesminek?
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 12:12 am

Mark bá ha találok fülbemászót akkor lehet Very Happy
Karesinda olyanok akik nem tudják milyen romlott vagyok...szép dolog a hazugság.
Twisted Evil
Arras Bolade
Otoño
Otoño
Arras Bolade

Hozzászólások száma : 20
Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 12:18 am

Ühm..pedig volt benned egy kis reményem Wink
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 12:20 am

Ed, meg szabad tudni hány évesen vagy romlott? Very Happy *elképzeli, ahogy megpenészedik a feje
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 12:23 am

16 évesen mégis melyik korban lennék romlott? Very Happy Wink
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 12:09 pm

Ó kérem....ha tudnád hány 30 fölötti eszement ember szaladgál a nagyvilágban. 16 évesen ha hazudsz szülőknek az még nem a világ vége, meg az sem, ha csinálsz pár hülyeséget, csak tudd hol kell kiszálni, hol a határ. Ne a szülők miatt, hanem magad miatt!!!! Tudod hol van? Szülők ha figyelnek rád úgyis észrevesziik, hogy valami nem stimm!!

Mellesleg én is hagytam volna neked egy ilyen lyukasztást. Tud az szép is lenni, ha nincs telelyuggatva az ember fia-lánya. Különben is, nem a külső a fontos, hanem ami belül van. Tök mindegy milyen stílust képvisel egy ember, mekkora marhaságokat csinál, akkor is belül nagyon érzékeny, sérülékeny tud ám lenni. Vagyis legtöbbször ezzel a hülyeségekkel leplezik azt, ami belül van, mert nem akarnak gyengének látszani....és itt kell egy e,mber, aki elkezd az illetővel beszélgetni.

Na jó, befejezem, nem akarok untani senkit az én filozófiámmal Very Happy bocsi. Mentségemre szolgáljon, hogy az én legnagyobb fiam is 14 éves Very Happy Húha...lehet számolni annak aki nem tudja hány éves vagyok Razz
Edward Born
Spring
Spring
Edward Born

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 3:17 pm

Én nem akarom leplezni,hogy érzékeny vagyok és leszarom,ha mások lenéznek,mert nem vagyok olyan "kemény" mint ők.És ezt a piercinget sem azért csináltam,hogy leplezzem az a belső értékeimet,hanem azért,hogy megmutassam barátnőmnek mennyire szeretem,mert nagyon féltek a tűktől.
Saray Fern
Spring
Spring
Saray Fern

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 21, 2010 5:37 pm

Tiszteletet érdemelsz Ed....

Kevesen vannak ezzel így, tapasztalataim szerint legalábbis. Persze ez nem sokat jelent, mert hát ki vagyok én? Egy aprócska láncszem, a hatalmas gépezetben. Egy porszem, ahogy szoktam volt mondani...

Látod, nekem az önértékelésem a béka s*gge alatt van.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő Fórum   Csevegő Fórum - Page 14 I_icon_minitime

Csevegő Fórum
Vissza az elejére 
14 / 37 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Next
 Similar topics
-
» Játékkereső - mesekérő fórum

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Venustas Mágusképző Akadémia :: Általános fórumok :: Csevegő-
Ugrás: