| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 19, 2010 9:22 pm | |
| ennyire hiányzunk neked?ez aztán az elismerés csak így tovább Ed és Mark bá,teljes mértékben egyetértek ezzel a megállapítással. | |
|
| |
Saray Fern Spring
Hozzászólások száma : 115 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 19, 2010 9:48 pm | |
| Mi lenne veletek nők nélkül...de az első része biztos, hogy igaz | |
|
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 19, 2010 9:59 pm | |
| Meglepiiiiiii! Írtam a meséhez! Még ezen kívül két hozzászólásra számítsatok mesélőtől, amit akkor kaptok, ha mindenki legalább egyszer írt egy körben! Írok majd az órához is, bocsánatot kérek, hogy így húzom, de van egy munkám, amit időre be kell fejezni és be van osztva, hogy melyik héten, mennyit kell írnom, s múlthéten elmaradtam az adagommal. Szal igyekszem minél hamarabb írni, talán még ma, legmaximum holnap! Gomen ne! | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 19, 2010 10:48 pm | |
| semmi gond,szerintem kibírjuk nem sietünk sehová | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 19, 2010 11:53 pm | |
| Saray: Egészen biztos! Mi mindent megteszünk, de a nőknek ez általában kevés.... //igaz a férfiak szótárában a mindennek egészen más jelentése van, mint a nőkében//
De hidd el, hogy nagyon igyekszünk, és ennek ellenére néha nagyon rosszul bántok velünk! *körbepillant, hogy megerősítsék*
Ed: örülök, hogy ennyire kellünk, tarsd meg ezt a jó szokásodat!!! | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jan. 20, 2010 12:10 am | |
| Hm...nekem volt valami jó ötletem játékhoz, de hát az ember felejt. A zenetopic meg nekem nagyon bejön:D | |
|
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jan. 20, 2010 12:18 am | |
| A zenetopic tényleg nagyon jó ötlet volt.Amellett,hogy megismerjük a másik ízlését e téren,még a saját készletünket is bővítjük.Én legalább is ezt teszem,eddig mindegyik szám tetszett,amit betettetek. *Mark bá is megkapja a megerősítését egy lassú bólintás formájában* | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| |
| |
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jan. 20, 2010 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| |
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jan. 20, 2010 10:54 pm | |
| Én még mindig a fájdalomból táplálkozom az ajkam miatt. | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jan. 20, 2010 11:23 pm | |
| ejnye bejnye olyan béna vagy. biztos hogy kell neked az a buzis dícsecske a szádba? Cathy, semmi gond. | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szer. Jan. 20, 2010 11:53 pm | |
| Ed: szokj le a mazohizmusról - egészségtelen.
Karesinda: fantasztikusan vagyok, leszámítva, hogy majd szét vet az ideg xD
Am, meg szeretnék mindenkit megkérni, hogy holnap nagyon drukkoljon, hogy ne vágjon ki a tanár a szakdolgozati konzultációról, amikor közlöm vele, hogy a szakdolgozatom pont úgy áll mint szeptemberben... Szóval áll, ahelyett hogy haladna... Pedig eskü elkezdtem hétfőn, de nem tudtam, hogy három nap kevés lesz rá xD Szóval, lécci, gondoljatok rám. Különben Mark bá, nem lesz többet | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 12:02 am | |
| Nem lehetne inkább egy fülbemászó? vagy más hasonló ocsmányság? A bogarakat sajnálnám, ilyen célra használni... | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 12:06 am | |
| Ühm...Ed milyen szüleid vannak neked, akik engednek ilyesminek? | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Arras Bolade Otoño
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 28. Kor : 30 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, Otoño
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 12:20 am | |
| Ed, meg szabad tudni hány évesen vagy romlott? *elképzeli, ahogy megpenészedik a feje | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 12:09 pm | |
| Ó kérem....ha tudnád hány 30 fölötti eszement ember szaladgál a nagyvilágban. 16 évesen ha hazudsz szülőknek az még nem a világ vége, meg az sem, ha csinálsz pár hülyeséget, csak tudd hol kell kiszálni, hol a határ. Ne a szülők miatt, hanem magad miatt!!!! Tudod hol van? Szülők ha figyelnek rád úgyis észrevesziik, hogy valami nem stimm!! Mellesleg én is hagytam volna neked egy ilyen lyukasztást. Tud az szép is lenni, ha nincs telelyuggatva az ember fia-lánya. Különben is, nem a külső a fontos, hanem ami belül van. Tök mindegy milyen stílust képvisel egy ember, mekkora marhaságokat csinál, akkor is belül nagyon érzékeny, sérülékeny tud ám lenni. Vagyis legtöbbször ezzel a hülyeségekkel leplezik azt, ami belül van, mert nem akarnak gyengének látszani....és itt kell egy e,mber, aki elkezd az illetővel beszélgetni. Na jó, befejezem, nem akarok untani senkit az én filozófiámmal bocsi. Mentségemre szolgáljon, hogy az én legnagyobb fiam is 14 éves Húha...lehet számolni annak aki nem tudja hány éves vagyok | |
|
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 3:17 pm | |
| Én nem akarom leplezni,hogy érzékeny vagyok és leszarom,ha mások lenéznek,mert nem vagyok olyan "kemény" mint ők.És ezt a piercinget sem azért csináltam,hogy leplezzem az a belső értékeimet,hanem azért,hogy megmutassam barátnőmnek mennyire szeretem,mert nagyon féltek a tűktől. | |
|
| |
Saray Fern Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Csüt. Jan. 21, 2010 5:37 pm | |
| Tiszteletet érdemelsz Ed....
Kevesen vannak ezzel így, tapasztalataim szerint legalábbis. Persze ez nem sokat jelent, mert hát ki vagyok én? Egy aprócska láncszem, a hatalmas gépezetben. Egy porszem, ahogy szoktam volt mondani...
Látod, nekem az önértékelésem a béka s*gge alatt van. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|