| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 12:13 am | |
| Egy gyors kérdés a különböző házaknak más lesz az órarendjük? | |
|
| |
Madoc Menderson
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 12:19 am | |
| Hát tudtommal nem XD mgé csak azkéne hogy annyi órát leadni... XD | |
|
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 12:43 am | |
| Mindannyian tudatlanok vagyunk:),erre vannak a kérdések Mellesleg az òrák mindig másmeddig fognak tartani? | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 1:27 am | |
| Az csak azért nem jó,mert szerintem ott a hszek egymás hegyén-hátán tornyosulnak és annak egy nagy zsibvásár lesz az eredménye | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 3:26 pm | |
| Hello Mindenki!
Gondoltam beköszönök. Thomas: ez a csevegő, itt csevegni szokás, olyan stílusban ahogy akarunk, akkor is ha égnek áll a hajad. Másodszor, hogy ki milyen színnel ír, az minednkinek a magánügye. Ha nehezedre esik a feketét elolvasni, akkor nem olvasod. Ennyi. Személy szerint, nekem nagyon tetszik a fekete, lévén pont annyira nem látom, mint a többit. //user megjegyzi, hogy Mark bácsi sajnos vak//
Ennyit a diákok védelméről. Nos drágáim, csak mielőtt megkérdezitek, hogy lehet, hogy tudom miről folyik a szó, mikor itt sem voltam és még csak látni sem látok.... a Kémeim jelentettek. De ti azért ne féljetek, nem ártanak senkinek sem.
Mellesleg én fogom tartani a Varázslatos Növényvilág órákat. *amint elkészült a tananyaggal* Ugye várjátok már?
Mellesleg az időn belüli órák szerintem sem jók, egyrészt mert nem mindenki ér rá, és én sajnálnám, ha valaki ezért kimaradna, másrészt tényleg sokkal nagyobb a káosz az ilyen órákon.
Edward Lelouch: Ez a név! Eszméletlen jó... Kár hogy nem az én szakomba jársz... de vannak még hibák. | |
|
| |
Madoc Menderson
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 4:50 pm | |
| szeerintem is kár hogy nem otonos lett XD dehát, a sors így hozta elég kevés diákot kapunk XD Amúgy szerintem jó az időn belüli is mert van, aki pl oan mint én, hogy nem minden nap ér rá, hanem mikor ráér akkor leül órán résztvenni, és végigtudja nyomni, ímg ha időnkívüóli és bemegy órára, de dolga akad (esetemben progrmaoznni kell pénzért stb, határidőre) akkor kénytelen félvbeszakítani azt, az meg bvégképp nem szerencsés | |
|
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 5:09 pm | |
| Medoc: Tudom miről beszélsz, velem is előfordul, de ahogy Cathy is mondta az időb belülinél fent áll ugyanez. Legtöbben sajnos csak du. este érünk rá, viszont ha lövik a pizsit vagy vmi hasonló van, nem biztos, hogy be tudjuk fejezni... az időnkívülibe az a jó, hogy lehet nem érsz rá 1-2 napig, de ha az óra egy teljes hétig tart, akkor senkinek sem tűnik fel, hogy nem voltál ott végig. | |
|
| |
Madoc Menderson
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 5:12 pm | |
| demost miaz hogy lövika pizsit... kimelegszika kakaó vazze... nekem életben nemmondanák meg mikor feküdjek XD | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 5:18 pm | |
| Akkor te egy boldog ember vagy xD És nem kell szószerint érteni. Az is lehet, hogy hirtelen közeb jön valami. mittomén meghal a szomszéd néni nagypapájának a kutyája és el kell menni eltemetni. Csak azt akartam kihozni az egészből, hogy mindegy hogy időben vagy azon kivűl megy-e az óra... bármikor előfordulhat, hogy nem tudsz rajta teljes mértékben részt venni. | |
|
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 9:28 pm | |
| Miles azt üzeni hogy sajna ma nem tud feljönni mert holnap 3 dolgozatot is ír így órára sem tud ma írni max holnap | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Edward Lelouch Linverno
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 10:28 pm | |
| Köszönöm Mark,Madoc! tudom,hogy vannak hibáim,nem is kevés de remélem azért idővel kevesebb lesz | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Edward Born Spring
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Agana Morelta Linverno
Hozzászólások száma : 112 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző, Linverno ház, Zima háló
| |
| |
Edward Born Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 10:50 pm | |
| Usert nem ismerem,Aganának meg bejön a stílusa,szval az én szememben ez a kíbírhatatlanság nem rossz tulajdonság. | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 10:53 pm | |
| Szerintem fórumos oldalon épp a kevésbé tökéletes karakterek az izgalmasak... A túl szép, túl okos... az elég uncsi. Nem? | |
|
| |
Agana Morelta Linverno
Hozzászólások száma : 112 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző, Linverno ház, Zima háló
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Kedd Jan. 12, 2010 10:56 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|