| Csevegő Fórum | |
|
+22Diana Mary Moon Cassidy Adams Rowena Relenin George Blackwood Gregory Hunter Matthew Loudz Arras Bolade Saray Fern Sissi Conor Veronique Clement Mirabelle Bolade Agana Morelta Mark W. Solamonov Edward Lelouch Abigail Milena Gernot Thomas Taylor Karesinda Miela Cathy Collins Edward Born Esmee Flame Madoc Menderson Isabella Matlal 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 10:00 pm | |
| | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| |
| |
Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| |
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 10:07 pm | |
| Egyébként olvasta valaki Stephenie Meyertól a Burok c. könyvet, vagy a Pokoli báléjszakákat? | |
|
| |
Cathy Collins Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 10:07 pm | |
| Sajna még nem :S de jövőhéten megyek könyvesboltba ( elrángatom anyumat xD ) | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 10:13 pm | |
| A pokoli báléjszakákban az a baj hogy nagyon hirtelen vége lesz a történetnek és várod a folytatást erre jön a következő történet. A Burok, szerintem unalmas. A Breaking Dawn meg teljesen más, van akinek nem tetszik mert hogy az már nem "twilight" de igenis az, én nagyon élveztem. Át kell rá hangolódni és akkor élvezed. | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 10:31 pm | |
| Lenne egy kérdésem: amikor átment Miles a vízesésen, akkor a ház társalgójába, vagy a hálószobába menjen? | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 10:41 pm | |
| Társalgó, aztán jön egy szakvezető vagy helyettes. Illetve ha gondolod én megyek, és akkor ő, vagyis az én karakterem ad egy szobát. És elvezet oda, szóval a társalgóba írj, ha kérhetlek. | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| |
| |
Cathy Collins Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 11:19 pm | |
| Egyébként ti mien könyveket ajánlanátok? csak mert semmi ötletem sincs :S | |
|
| |
Esmee Flame Otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 11:22 pm | |
| Nos, én ajánlom figyelmedbe az evermore c. könyvet, ami egy fiatal lányról szól, aki elvesztette a családját egy autóbalesetben. A baleset óta a lány médium lett... Nekem nagyon tetszik! | |
|
| |
Cathy Collins Spring
| |
| |
Madoc Menderson
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 11:26 pm | |
| Én meg a varázskör c. sorozatot magyaron sajna nagyon kevesen ismerik, alig találkoztam olannal, ak iigen, epdig nagyszerű. Talán nem a nyelvezete az, ami megragadja benne az olvasót, sokkal inkább a varázsvilága, a lényei, hogy jókl kidolgozott az egsé, még egy afféle történelem is kirajzolódik a könyvekben. Eléggé vékonyak és nagy betűvel vannak, mintha csak kisgyerekeknek készült volna, pedig nem csak gondolom így sikerült XD Főként közékorhozahsonló időben játszódik | |
|
| |
Cathy Collins Spring
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 11:33 pm | |
| | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Szomb. Jan. 09, 2010 11:36 pm | |
| Jujj nekem nagyon sok kedvencem van, erről a médiumosról jutott eszembe a "Hívószám 1-800" Meg Cabot könyv sorozat, egy olyan lányról szól akibe belecsap a villám és ezért egy különleges képességet kap. Ugyanettől az írónőtöl, a Mediátor sorozat örök kedvenc. Ám sosem szerettem őt, mert ő írta a neveletlen hercegnő naplóját ami szerintem rém unalmas, de aztán elolvastam az összes könyvét, persze azon kívül. Szóval wikipédián fenn van az összes könyvének a címe, és szerintem mind nagyon jó. Aztán a legeleső kedvencem a "Szavak nélkül" volt, nem tudom ki írta de nagyon izgi. | |
|
| |
Cathy Collins Spring
| |
| |
Karesinda Miela otoño
| |
| |
Cathy Collins Spring
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 10, 2010 12:22 am | |
| Pár kérésem lenne!
1: Légyszíves ne használjunk már fekete háttéren fekete betű színt! 2: Ha lehetséges akkor kulturált magyar kifejezéseket használjunk, mert egy két helyen égnek áll a hajam! Nem a helyes írási hibákra gondolok! | |
|
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum Vas. Jan. 10, 2010 12:39 am | |
| Edward, van humorod, ez a lila sokkal jobb XD | |
|
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő Fórum | |
| |
|
| |
| Csevegő Fórum | |
|