HomeGy.I.K.KeresésCsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 Mágikus Literatúra Tanterem

Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Matlal
LINVERNO
LINVERNO
Isabella Matlal

Hozzászólások száma : 532
Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26.
Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia

Mágikus Literatúra Tanterem Empty
TémanyitásTárgy: Mágikus Literatúra Tanterem   Mágikus Literatúra Tanterem I_icon_minitimeSzer. Szept. 02, 2009 6:37 pm

Mágikus Literatúra Tanterem


Mágikus Literatúra Tanterem Old%20book


A Mágikus Literatúra tanterem a Keleti szárnyban található, egy fekete ébenfa ajtó mögött. Az ajtó kilincse arany színű, formája egy egyszerű kilincsé, ám csillogása megkopott, mintha századokkal ezelőtti volna. A terem általában zárva van, és csak az óra kezdete előtt nyílik ki fél órával. Egyes tanulók, akik érdeklődnek a tantárgy után, tanári engedéllyel is beléphetnek ide, ha szükségük van valamire.
A terembe lépve cseresznyefa padlót érint a lábunk, melyen cipőink lábdobogása halkan hallatszik. A téglalap alakú teremben a falak színe nem látszik, mivel körös körül a falak mentén könyvespolcok találhatóak a padlótól a mennyezetig. Találhatóak itt ősi, évszázadokkal ezelőtti kötetek is, melyek nagy része Matlal professzor tulajdona, ám a még ennél is értékesebb köteteket a szobájában őrzi. A könyvek védelme érdekében a polcokat számtalan védőbűbáj védi, mely először láthatatlan, ám ha engedély nélkül próbálunk a könyvekhez nyúlni, kezünk mintha láthatatlan falba ütközne.
A teremben egyetlen nagy üvegablak található, szemben a bejárati ajtóval, mely biztosítja a kellő megvilágítást. Az esti és a sötétebb téli napokra egy a mennyezeten lógó hatalmas régimódi fekete csillár nyújt elegendő fényt.
A diákok a terem közepén elhelyezett ülőhelyeken foglalhatnak helyet az óra alatt. Ezek egyszemélyes, fából készült kényelmes padok. Párosával egy-egy sorba tolva, ilyen sorból pedig összesen három található. A középső sorral szemben található Matlal professzor asztala, szintén fából, egy kis emelvényen, hogy jól láthassa a diákokat.
A tanteremben a sok régi könyv és a fa bútorok miatt igazi könyvillat és könyvtárillat terjeng, amely már szinte Matlal professzor saját illata is, hiszen az évek alatt rengeteg időt töltött könyvek között.

Mágikus Literatúra Tanterem PHI2266
Vissza az elejére Go down
 
Mágikus Literatúra Tanterem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Venustas Mágusképző Akadémia :: A kastély épülete :: Szárnyak :: Keleti szárny-
Ugrás: