|
| | Vendégek csevegője | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Vendégek csevegője Szomb. Nov. 07, 2009 7:05 pm | |
| Itt a vendégek is hozzászólhatnak, kérdezhetnek, informálódhatnak, ajánlhatnak, tehát szólj hozzá te is! | |
| | | Egy elak Vendég
| | | | Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Vendégek csevegője Csüt. Dec. 03, 2009 12:22 am | |
| Szia! Igen, csak egyszerűen ragisztrálni kell, s amint engedélyezve leszel, utána történik a beosztás. Mivel még nincs kész a főoldalunk, így a beosztás egyenlőre MSN-en vagy PÜ-ben megy, így ha valamelyikőnket fölveszel MSN-re, vagy megadod az MSN címed, akkor az egész gyorsabban is lezajlik. ^^ | |
| | | Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Vendégek csevegője Szer. Feb. 17, 2010 9:11 pm | |
| Sziasztok! Már elküldtem a regisztrációmat, de lenne egy kérdésem. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna, de történet leírást, ház leírást nem találtam. Bár lehet, hogy ez azért van, mert le van tiltva ez a témakör vagy fórum. Na szóval... A regisztráció után, kapok egy levelet, amibe ez le lesz írva, vagy elfogadja fórum vezetőség és akkor kapok egy PM-et? Elnézést a hülye kérdésemért, csak most tényleg össze vagyok egy picit zavarodva... |
| | | Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Vendégek csevegője Szer. Feb. 17, 2010 9:25 pm | |
| a regisztráció után,ha már fennt vagy az oldalon és be lettél osztva a házadba,akkor elvileg a karvezető küld egy pm-et a kar leírásával.a suli történetét meg a közlemények között tudod elolvasni | |
| | | Shade Vendég
| Tárgy: Re: Vendégek csevegője Szer. Márc. 02, 2011 12:27 pm | |
| Üdvözletem!
Shade vagyok, a Noctis Parvulus főadminja és érdeklődnék, benne lennétek-e egy bannercserében? Itt az oldalunk linkje, ha gondoljátok lessetek el hozzánk.
Üdv. Shade |
| | | Shade Vendég
| Tárgy: Re: Vendégek csevegője Szer. Márc. 02, 2011 12:30 pm | |
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vendégek csevegője | |
| |
| | | | Vendégek csevegője | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|