|
| | Tiszta Lélek Vízesés | |
|
+21Néda Deimosz Hanga Sophia Varga Larissa Dustwood Justin Cullen Evangeline Campfree Diana Mary Moon Leila Flatoul Matthew Loudz Victoria Vanida Edward Lelouch Cathy Collins Esmee Flame Edward Born Cassidy Adams George Blackwood Mirabelle Bolade Arras Bolade Forrás Szelleme Veronique Clement Agana Morelta Abigail Milena Gernot 25 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sebastian Hart Été
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás dátuma : 2010. Jun. 09.
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Csüt. Jún. 10, 2010 10:08 pm | |
| *Teleportál. Nem szereti ezt az érzést, bár nem először csinálja ezt már... Igaz, a megszokás hatalma alatt áll, szóval egy rezzenés nélkül veszi az akadályt. Sikeresen földet ér, két lábra, ami még jobb ugyebár. Este van, pont a legjobb időpontban tudott ő is érkezni. Kicsit későn indult el, feltartották. Ahhoz képest, hogy Angliában vagyunk majdnem az idő egészen jó. Nincs olyan nagyon füllesztő meleg, mint otthon volt. Farmernadrág, Vans cipő, egy egyszerű fekete póló és egy vékonyabb dzseki van rajta. Elbámészkodik, hiszen most egy jó ideig itt fog tanulni... Úgy gondolja, végig kell mérni a helyet. Este, pont a legjobb. Nem sokat lát, mégis, így elsőre egész barátságos helynek tűnik. Kicsit még haboz egy helyben, de pár percen belül már indul is a vízesés felé. Valamiért húzza a hely maga felé. Egyenlőre a sötétben nem vesz észre senkit és semmit. Bár figyel, vakmerően. Mágus családból származik, így minden tud erről a világról. Szinte mindent, és szeretne ugye még többet. Minden hajtja, de legfőképpen az, hogy sok mindent megtudjon. Leginkább a varázslatokra kíváncsi, na meg arra: vajon melyik szakra is fog kerülni. Továbbsétál, ha megállítják megáll. Egyenlőre viszont tényleg nem lát senkit, bár lehet hogy csak az ő nem elég figyelmes. Legalábbis nem mindenre...* | |
| | | Veronica Mirror Otoño
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás dátuma : 2010. Jun. 20. Kor : 28 Tartózkodási hely : hol itt, hol ott... majd ő megtalál;)
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Hétf. Jún. 21, 2010 5:44 pm | |
| *Kicsit megszeppenten pillant körbe, amikor a teleport ide hozza. Ahogy látja, egy szigeten ácsingózik, a túlparton meg erdő. Felsóhajt... Jó volna most úszni egyet. Elvégre mániákusan vonzódik a vízhez... Jó, jó, most az egyszer ellenáll. Vagyis megpróbál. kisöpri a haját a szeméből, hogy lásson is valamit, és még egyszer körbenéz. Nem vesz észre senkit, de persze, általában ő a vak, így könnyen meglehet, hogy most is. Egy szál bőrönd van nála, ezt most letámasztja a földre, és könnyedén lehuppan rá. Keresztbe teszi a lábát, ahogy illik, ha az ember lányán szoknya van. Apropó, szoknya! Fehér, garbónyakú pulóvert visel, csinos, fekete rakott szoknyával és fekete szandállal. A hatalmas bőröndön lógázni kezdni a lábát, és egy régi dalt dúdolgat.* - Tegnap előtt éjjel, tegnap, Rémkoppantók, Rémkoppantók az ajtómon bekopogtak. Kimennék, de nem merek, oly' félelmesek a Rémkoppantó emberek... *Így énekelget magában, miközben arra vár, hogy megtudja, mi a fenét kell csinálnia.*
A hozzászólást Veronica Mirror összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 18, 2010 5:36 pm-kor. | |
| | | Forrás Szelleme
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27.
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Hétf. Jún. 21, 2010 6:29 pm | |
| *Öröm tölti el a szívét, ami neki persze nem is nagyon van, hiszen szellem, de a valaha volt szíve egész biztos repesne, most, hogy két újabb diák érkezett. Érzékelte már korábban, hogy sietnie kell, azonban neki is vannak olyan teednői, amik nem tűnrek halasztást, még akkor is ha nem szívesen végzi őket. A diákok fogadása, beosztása, a velük való beszélgetés sokkal jobb, mint amit eddig volt kénytelen tenni. Most hogy végzett már semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy a számára legkedvesebb feladatra koncentráljon. A sötétben is jól lehet látni azt a piros, gömbölyű, cikázó fényt, ahogy lassan materializálódik és a vízbe csobban, csak hogy utána már teljes sellő alakjában jelenjen meg a fiataloknak.* - Szervusztok Drágáim! Öröm látni benneteket! Elnézést, ha megvárakoztattalak benneteket. *Kezd bele kedvesen az arcán egy ragyogó mosollyal, ahogy közelebb úszik, és a partra könyököl. Most hogy kicsit sötétebb van, közelebb kell jönnie, hogy láthassák, nem kell tőle félniük, ő jó barát.* - Én vagyok a Forrás Szelleme, az én feladatom, hogy segítsek nektek átjutni a Tiszta Lélek vízesésen - mutat vidáman a háta mögött zubogó csodára. - Ne ijedjetek meg, csak egyszerűen átsétáltok, és a Vízesés ereje eldönti, melyik szak illik hozzátok a legjobban. Amikor a túloldalára értek a szakotok klubhelyiségében találjátok majd magatokat. *Magyaráz tovább lelkesen, s közben a fiút és a lányt is végig méri. A szemeiben annyi szeretettel és gyengédséggel, hogy bármely édesanya megérdemelné. Nagyon örül az újabb diákoknak. S ez meg is látszik rajta, ahogy uszonyával vidáman csapkodja a vizet, persze azért vigyázva, nehogy a gyerekek vizesek legyenek.* - Van esetelg valamilyen kérdésetek? *Kérdezi meg kedvesen és vár egy keveset, közben hol az egyik, hol a másik diákra pillantva. A Vízeséshez vezető lépcsőket még nem varázsolja elő, először szeretne megbizoynosodni, hogy egyik gyerekben sincsenek kérdések.* | |
| | | Veronica Mirror Otoño
Hozzászólások száma : 5 Csatlakozás dátuma : 2010. Jun. 20. Kor : 28 Tartózkodási hely : hol itt, hol ott... majd ő megtalál;)
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Hétf. Jún. 21, 2010 9:10 pm | |
| *Szervusztok? Drágáim? Ki van még itt? Zavartan jártatja végig a pillantását. Akkor pillantja meg. Fiatal srác, talán annyi idős mint ő. Biztosan még előtte érkezett... Utána nem, ez biztos. Hiszen akkor látta volna. Illedelmesen leugrik a bőröndről, pukedlizik egyet, és közelebb megy a sellőhöz.* - Jó estét, vagyis szép délutánt! Veronica Mirror vagyok. És nem várakoztatott meg! *A srác felé is küld egy negédes mosolyt, majd figyeli a Forrás Szellemét. Csendesen végighallgatja a mondókát, és eltűnődik, vajon van-e kérdése; de most így hirtelen nem ugrik be neki semmi különösebb kérdés. Hát, talán mégis. Bár nem biztos, hogy a Szellem ilyen kérdésre számít. De hát ha ez érdekli, akkor ez érdekli! Megvakarja a fejét, és cseppet megszeppenve teszi fel végül.* - Őőőő... Kijárási tilalom van? Tudja, szeretek éjjel, vagy legalábbis sötétben sétálgatni. És ne ítéljen el ezért, kérem! Csupán vonzódom a csillagokhoz. Meg az ilyenekhez. Persze, azt is megértem, ha tilalom van, de... *Már-már könyörgőn pillant a szellemre, mintha attól várná a megoldást a mániákus csillagimádatra. Hát, igen, egészen csöpp kislány kora óta rajong az éjszakai égboltért. Ilyenkor elbűvöli az egész világ, és se szó, se beszéd, képes teljesen elfelejteni mindent és mindenkit. És akkor tökéletesen jól érzi magát. Csak az a baj, hogy ezt nem bírja legyűrni. Ezért már majdnem pszichológushoz küldték... De szerencsére csak majdnem. Végül aztán sikerült meggyőznie a szüleit, hogy ez teljesen normális(nak is mondható). Azzal érvelt, hogy mindenkinek vannak perverziói. Van, akinek a képregény, van, akinek a videójáték, és van akinek a barbiebaba. Nos, neki a csillagok. | |
| | | Sebastian Hart Été
Hozzászólások száma : 4 Csatlakozás dátuma : 2010. Jun. 09.
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Hétf. Jún. 21, 2010 9:30 pm | |
| *Ő régebb óta van itt, viszont a nagy sétálgatás közben észre se vette, hogy valaki még itt. Talán másfelű jött, így azért nem találkoztak csak… Az énekelgetésre kapta fel a fejét, de még mielőtt meg tudott volna szólalni, a vízesésnél előjött egy szellem. A Forrás Szelleme. Őt egyből sikerült észrevennie, hiszen meg is szólalt. Hozzájuk.* -Szép estét. Sebastian Hart. *Még mindig zsebbe dugott kézzel áll végighallgatva a szellemet, majd bólint egyet. Nem is gondolta volna, hogyha átmegy azon az izén, akkor a klubhelyiségben találja magát. Persze nem is gondolt mást, mint például azok a gyerekek, akik a mugliktól származnak: „és mi van ha megfulladunk?” értelmetlen kérdés… Kicsit közelebb lép, nem valami udvarias forma. Ha kell, az, de amikor valami olyanról van szó, mint ez akkor minél előbb szeret rajta túlesni. Egyrészt: mert este van, és fáradt, másrészt, pedig mert már kíváncsi az új szakjára. Megrázza a fejét a Szellem kérdésére. Ha van valami, akkor úgyis felteszi. Akár még útközben is.* -Hogy fogunk odajutni? *Mégis jön valami. Kezével közben a vízesés bejáratához bök, aztán egy pillantást vet a lányra. Kicsit –mondhatjuk éppen csak észrevehetően-, végigméri. Ez csak egy pillanat, aztán visszafordítja a tekintetét a Szellemre és halványan elmosolyodik. Annyira halványan, hogy már kivenni se lehet a nagy sötétben.*
| |
| | | Forrás Szelleme
Hozzászólások száma : 23 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 27.
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Hétf. Jún. 21, 2010 10:26 pm | |
| *A mostanában érkező diákok, annyira mások. Régen rengeteg kérdésük volt, és sokat beszélgettek vele, mielőtt bementek volna az iskolába. De persze a mai fiatalok mások. Érti ő ezt, és nem is bánkódik miatta, persze jobban örülne, ha itt maradnának még beszélgetni vele. A bemutatkozásokra és a köszönésekre csak mosolyogva biccent. Neki nem tűnik fel, hogy a gyerekek még nem találkoztak, viszont mindkettő kérdés érdekes lehet a másiknak is, így mielőtt bármit is tenne, előbb egyikre majd másikra nézve válaszolgat.* - Hamarosan megtudjátok, hogy juttok fel, ami pedig a takarodót illeti, biztosan van, de azt sajnos nem tudom, hogy mikor. Ahány igazgató annyi szokás... Én már képtelen vagyok észben tartani. *Válaszolja vidáman csevegve. Pedig valószínűleg untatja az új diákokat. Ahogy nézi őket, látja hogy a fiú végig méri a lányt, aki sokkal inkább a csillagokkal van el foglalva. Apropó csillagok. Azokat ő is szereti.* - A csillagokat, majd a csillagvizsgálóból figyelheted, az szerintem nem lehet probléma, de majd a tanáraid megmondják a válaszokat a kérdésidre. *Fűzi még hozzá, egy kissé ő is elábrándozva. Az hogy a fiú, hogyan nézett a másikra már ki is ment a fejéből, ahogy az is, hogy az ifjoncok már mennének. Csak akkor kap észbe, amikor ismét rájuk tekint.* - Oh milyen feledékeny vagyok! Biztos kíváncsiak vagytok már. Nos sok sikert, érezzétek jól magatokak, és tanuljatok sokat! *Mondja vidáman, majd megfordul ugrik egyet a vízben, hogy aztán belecsobbanva eltűnjön. A víz alatti halvány piros derengésből sejthetik a diákok, hogy a vízesés felé úszik, s ahogy arra megy, a parttól kőlépcsősor emelkedik a vízesés felé, amin könnyedén eljuthatnak a Tiszta Lélek Vízeséshez. Amint a lépcső teljes pompájában látszik, ismét kiemelkedik a vízből, s figyeli, vajon ki lesz a bátrabb. Mielőtt a gyerekeke átlépnének a túloldalra még utánuk kiállt.* - Egyszer- egyszer, gyertek majd el meglátogatni. *Kedvesen integet, és mosolyog. Tudja nagyon jól, hogy nem fognak eljönni hozzá, de nem bánkódik, sok ezer gyerek lesz még, akinek szüksége lesz rá, hogy bejusson az iskolába. Amint a diákok eltűnnek a vízesésben, ismét piros kis gömbbé változik és eltűnik a vízesés habjai közt.*
//A következő hszt a klubhelyiségetekbe írjátok!// | |
| | | Abiata de Lilah Été
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás dátuma : 2010. Jun. 17. Kor : 29 Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Hétf. Jún. 28, 2010 9:39 pm | |
| *Hogy mi? Már épp alkonyodik mikor egy 14 éves kislány teljesen lesokkolva érkezik. Nem tapasztalt még ilyesmit, a földnek vetődik, fejét is megüti egy picit. Ám zavarodottsága felülmúlik azon, hogy fájdalmat érezzen. Fel ül és körbe néz, a környezet barátságos, ő még sem látja annak. Megijedt, hogy a valóságban ilyen lenne? Úgy érezte, tökéletes világképe alakult ki az elmúlt 4 évben az pácák nevelés alatt. Nem tud logikusan gondolkodni. ~A könyvtárban ülök csak elaudtam, álmodok. A könyvtárban ülök..~Térdét felhúzza és fejét ráhajtja, ideges dülöngélésbe kezd. Közben sajnos eszébe jut a levél és egyre valósabbá válik a kép. ~Ez nem lehet álom~ Ismeri be szörnyűlködve és máshogy felmérve a környezetet körbe pillant* -Hol vagyok? *Vidáman csillingelő hangjából nem hallatszik ki a félelem. A vizet megpillantva egyből oda ugrik, hasra veti magát a kövön és kezét a vízbe engedi. Amúgy is méretes égő szemei nagyra kerekednek, hirtelen kikapja kezét a kétes folyadékból és furcsállva tapsztalja, hogy az nem vizes. Halvány rémület fogja el, de a kíváncsiság tovább tart. Gyengéden és megszokott mozdulataihoz képest nagyon lassan, ujjait szétttárva a víz felszínére teszi kezét. Ahogy lassan lenyomja a víz alá, keze mintha egy vékony burokban lenne, a víz eltávolódik bőrétől de szinte láthatatlanul, annyira közel marad hozzá* -Vajon ha beleugranék....? *Nagyot psilog óriás pilláival arcán végig söpörve. Aztán kezét kikapva tova gurul és végül hanyatt fekve a víztől messzebb az eget kezdi kémlelni* | |
| | | Zyid Leykwor Otoño
Hozzászólások száma : 17 Csatlakozás dátuma : 2010. Mar. 07. Kor : 30
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés Szer. Szept. 29, 2010 12:02 pm | |
| Eléggé furcsán nézek, miközben a vízesés előtt találom magam. Valahogy nem erre számítottam, de nem fogok kétségbe esni, mint valami lány, így akármi is lesz elindulok. Vagyis indulnék, de olyan mintha valaki beszélne hozzám, ami eléggé elriaszt a helytől. ~Ne legyél már gyáva nyúl, szedd össze magad.~ Dorongolom le magamat, de persze csak gondolatban, hiszen senki sem láthat meg, hogy egy kicsit megijedtem, hogy már hangokat is hallok. Inkább kifújom a levegőt, és erőt veszek magamon, majd belépek a vízesésbe. Egy percre lehunyom a szemem, de mikor átérek a túl oldalra, valahogy azt veszem észre, hogy nem vagyok vizes. ~Ezt most, hogy?!~ Kérdőjelezem meg az iménti dolgot, mert ha valaki átmegy egy vízesésen, akkor csak vizesnek kéne lennie. Letekintek magamra, és látom, hogy egyáltalán nem vagyok vizes, ami számomra fura, hiszen csak most kezdek megismerkedni a varázslással, és a mágiával. De amikor nem lát senki, persze csak akkor vagyok ennyire nyúlfarkú. Körbe nézek, és még a hátam mögé is benézek, nehogy valaki meglásson. Természetesen ki tudnám magyarázni, de akkor már inkább úgy nézzenek rám, mint az előző mugli iskolámban, ha szabad ilyen szót használnom, szinte magamra is. Végtére is már mindegy, mert már itt vagyok, és örülök is neki, hogy egyfajta kiválasztott vagyok. De ezek a gondolatmenetek nem zökkentenek ki a valós célomból, így tovább megyek a szentélyekhez, és megkeresem a saját karomhoz illőt. Be is lépek, és közben a fejemben végig hallok valami kis hangot, majd ez megszűnik, mikor átlépem a "küszöböt". | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tiszta Lélek Vízesés | |
| |
| | | | Tiszta Lélek Vízesés | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|