| Foci VB 2010! | |
|
+2Karesinda Miela Thomas Taylor 6 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Foci VB 2010! Pént. Jún. 11, 2010 7:06 pm | |
| Vélemények, észre vételek, szurkolások, fogadások. Minden amit csak akarsz! | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Pént. Jún. 11, 2010 7:12 pm | |
| Mexikó - Dél-Afrika (1-1) Egy elég érdekes mérkőzés volt. Nem volt túl nagy izgalom. Mind a két csapat hasonlóan bizonytalan. De meglepő a döntetlen és Dél-Afrikára fogadtam, de sajnos elbuktam.... Következő mérkőzés: Uruguay-Franciaország. Kíváncsi vagyok mit hozz a jövő. Tuti Fr. győzelem lesz, habár sosem lehet tudni mit hozz a jövő... Meglátjuk De nem hinném hogy egy Latin-amerikai ország legyőzne egy volt VB csapatott, habár azóta változott a Francia csapat, de még mindig erős! | |
|
| |
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Szomb. Jún. 12, 2010 4:35 pm | |
| Csak azért is Uruguay-ra tippelek:D | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Hétf. Jún. 14, 2010 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
Hozzászólások száma : 104 Csatlakozás dátuma : 2009. Dec. 03. Kor : 28
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Jún. 29, 2010 3:38 pm | |
| Délután Paraguay, este pedig Spanyolország fog nyerni reményeim szerint. Bár a délutáni igazából oly mindegy, mert véleményem szerint akár Paraguay akár Japán jut tovább, nem fognak tudni nyerni Spanyolország vagy esetleg Portugália ellen... deee nagyon remélem, hogy Spanyolország jut tovább... (:
Egyébként remélem a vb-t is Spanyolország nyeri. Ha pedig nem így lenne akkor európait szeretnék nyertesként betudni. A sorrend nálam: Spanyolország, Németország, Hollandia (: | |
|
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Jún. 29, 2010 4:51 pm | |
| Spanyolokat kifogják verni a döntőre három csapat lenne esélyes. Brazília, Argentína, Németország. USA nagyon szépet alakított majd legközelebb VB-t fog nyerni. | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Thomas Taylor ÉTÉ
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Jún. 29, 2010 6:32 pm | |
| Diana, még is bejutottak a VB-re és szép eredményt értek el. Nagyon hülyék biztosan, te már csak tudod. Hiszen akkor biztosan te amerikai állampolgár vagy és akkor ezek szerint te is hülye vagy. Csak innen tudhatod, hogy ők mennyire is vannak toppon! | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Jún. 29, 2010 6:47 pm | |
| Nem ami azt illeti nem vagyok amerikai állampolgár. Biztos vannak olyanok akik nem hülyék, és bizony hülyék mindenhol vannak nem csak Amerikában... csak az a baj, hogy USA nagy... (: Azért... aki nem tudja, hogy hol van a Berlini fal, és nem tud U-val kezdődő országot mondani...
És igen, mint említettem hülyék mindenhol vannak... (: Egyébként pedig igen, hülye vagyok, de hát ez van. Engem így kell szeretni, vagy utálni... pont nem olyanokkal fogok foglalkozni akik úgy látnak mint te (: Végül pedig: félreértés ne essék, én csupán elmondtam a saját véleményemet, mint ahogyan te is. Azt hiszem ez a beszélgetés egyikőnknek sem lesz hatással az USA-ról alkotott képén. (: | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Jún. 29, 2010 6:51 pm | |
| És, hogy visszakanyarodjunk a mostani meccshez: szerinted a következő 2x 15 percben eldől az eredmény, vagy csak tizenegyesekkel? | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Jún. 29, 2010 11:18 pm | |
| Úgy sajnáltam, hogy Japán kiesett, hogy az esti meccset már nem is néztem... No mindegy.
Amúgy Ricsi én éltem az USA-ban és nem akarod tudni, hogy mennyire NEM intelligensek... viszont Diana: az, hogy nem tudnak ilyen dolgokat nem jelenti hogy hülyék, egyszerűen arról van szó, hogy náluk az oktatási rendszer másmilyen, nincs általános műveltség, már középsuliban is azt tanulnak, amit szeretnének... és később is csak a szakmájukka fogalkoznak. Abban viszont nagyon jók. De amúgy tényleg hülyék xD
És bár esélytelen, én továbbra is Hollandiának drukkolok | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Jún. 29, 2010 11:33 pm | |
| Úgy tűnik a Spanyolok még maradnak (: Spanyolország-Portugália 1-0 És úgy vélem Paraguay-t is le fogják tudni győzni.
Hát... azért az a "mondjon egy U-val kezdődő országot" az azért... olyan mintha tőlünk megkérnék: "mondj egy M betűvel kezdődő országot" Az, hogy a szakmájukban milyenek, azt nem tudom (:
Persze énis sajnáltam volna Japánt, ha nem akartam volna apumnak ellentmondani >.<
Szerintem nem olyan esélytelen, bár nem értek olyan nagyon a focihoz. Én továbbra is maradok Spanyolországnál, mert hál' Istennek sikerült legyőzniük a Portugálokat ^^ | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Szer. Jún. 30, 2010 11:47 am | |
| Hát, ha Paraguay ellen játszanának, akkor nem tartanám esélytelennek, de a Brazílokkal szemben nem hiszem, hogy sok esélyük van a Hollandoknak. De lehet csak én vagyok pesszimista.
Ország M-mel? Mongóliára gondoltál? vagy esetleg Madagaszkár? Macedónia? Málta, Marokkó? Maldiv-szigetek?Marshall-szigetek? Mali? Mexikó? Monaco? Jó oké te Hungary-re gondoltál Amúgy az USA az nem ország, hanem egyesült államok... Lehet az zavarta őket össze xD Én U-val tuti Uruguay-t mondtam volna meg pl. nekem a U.K. is fura, simán mindig Angliát mondok... És még az autójelzásük is GB azaz Great Britain... Fura. De megynugtatlak, hogy ilyen szintű bakikért elég nyugat-Euban menni. Ott sem tudják már, hogy hol van Magyarország... Pedig az ember azt gondolná, hogy annyit még tud, kikkel él egy kontintensen... De nem
Viszont nagyon elkezdtünk offolni... szval a továbbiakban ezt a sima csevibe lehet folytatni, ide meg tényleg csak a focis dolgok jöjjenek *tudja, tudja... Bagoly mondja verébnek...* | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Szer. Jún. 30, 2010 12:49 pm | |
| Én nem látom esélytelennek. Szurkolni fogok a Hollandoknak is, a Németeknek is. A Spanyoloknak is, a Ghánaiaknak is. (: Egyébként Kingson szerintem nagyon ügyes (Ghána kapusa)
//Még egy kis off: a németek is buták... se szomszéd országuknak, se "Cseh-Szlovákiának" nem tudják a fővárosát... mert hogy van aki még Cseh-Szlovákiánál tart (: // | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Szomb. Júl. 03, 2010 12:30 am | |
| | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Szomb. Júl. 03, 2010 1:52 pm | |
| Nem nézek focit.És ha nézem is,elkap a vágy,hogy széttörjem a tv-t attól a vuvuzelától. | |
|
| |
Mark W. Solamonov OTOñO
| |
| |
Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| |
| |
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| |
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Júl. 06, 2010 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Isabella Matlal LINVERNO
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Júl. 06, 2010 12:44 pm | |
| Na, aki úgy sírt a végén, az volt Gyan, aki kihagyta a tizenegyest. Én is bőgtem vele Én Hollandia, Németország döntőt szeretnék, szóval nekik drukkolok. A németek nagyon jók most, megérdemelnék a győzelmet is. Szóval hajrá, bár igazából nem annyira halok bele, ha nem nyernek. Mióta Ghána kiesett nincsen új kedvencem *hűséges típus* Kassai Viktor nagyon jó, és akkor biztosan a meccs is jó lesz, az biztos | |
|
| |
Diana Mary Moon Spring
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! Kedd Júl. 06, 2010 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Foci VB 2010! | |
| |
|