|
| | Közös társalgó | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Közös társalgó Pént. Aug. 21, 2009 6:03 pm | |
| Az első emeleten találhatjuk a közös társalgót. Ez az a hely, ahol a szakok diákjai az estéiket eltölthetik a többi szak diákjaival együtt, nem pedig csak a saját klubhelyiségükben, a saját klubtársaikkal. Itt nyugodtan beszélgethetnek és barátkozhatnak a többi szak diákjaival is, rengeteg ismeretséget (akár pozitívat, akár negatívat) kötve. A közös társalgóban általában mindig nagy a nyüzsgés és itt a diákok mindig találkozhatnak valakivel. A kör alakú teremben fotelok, asztalok, nagy ablakok, kényelmes kanapék és polcok helyezkednek el. A társalgó alaprajza egy kör alakú terem, melynek a közepén egy kisebb kör alakú fal található. E körül a fal körül helyezkednek el az ülőalkalmatosságok. A középen lévő fal miatt az ajtóból belépő diák, vagy esetleg tanár nem látja rögtön, ha valaki a terem végében (a fal mögött) tartózkodik. Ez a középen álló kör alakú fal azonban nem egy átlagos fal. A belsejébe egy nagy akvárium van beépítve, és ez mindenféle kisebb és veszélytelenebb vízi élőlény lakhelyét képezi. A sötétben színes lámpák világítanak az akváriumban, hangulatos világításba burkolva lakóhelyüket és ezzel együtt a társalgót is. Ezen az akváriumos falon találhatunk még négy ajtót, ám minden diák csak egyet-egyet láthat ezek közül. Ezek az ajtók arra valók, hogy elteleportáljanak minket a klubhelyiségünkbe, hogy késő este ne kelljen a folyosókon mászkálnunk. Az ajtók egyszerűen működnek: minden diák csak a saját szakjának megfelelő ajtót látja, csak ezt az ajtót tudja kinyitni és csak ezen az ajtón tud belépni. Amint átlépi a küszöböt, egy pillanat alatt a saját klubhelyiségében találja magát, a teleportálást pedig úgy éli meg, mintha felgyorsítottan haladt volna idáig.
A hozzászólást Isabella Matlal összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 29, 2010 11:25 pm-kor. | |
| | | Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| Tárgy: Re: Közös társalgó Hétf. Jan. 11, 2010 9:50 pm | |
| *Miles, az új Otonos diák kullog a közös társalgóba. Testéhez simuló, fekete, karcsúsított pólót visel. Ehhez lila csőnadrágot vett fel, mindez fekete sportcipő társaságában viseli. Göndör, platina szőke haját kivételes alkalomból a mellkasára omlani hagyta. A kecses, hófehér kezén egy köteg lila, vékony karkötő lifeg. A fülében fekete hegyi kristály található. Az szemeit enyhe fekete szemfestékkel emelte ki, ráadásul a szemhéjára halvány pink szemfestéket szórt. A száját szájfénnyel húzta ki, ezzel is kiemelve nőiességét, bár még csak 15 éves. Miles megpillantja a díszes szobát, és rögtön a kényelem jut eszébe. A sárga színt árasztó szobától éhes lesz, pedig nem rég evett. A díszes bútoroktól már is az 1800-as években érzi magát. Régen volt ez már, az igaz, viszont Miles sokat olvasott már róla. Állítólag szekerekkel közlekedtek akkoriban az emberek, és lovakat hajtattak. Szerencse, hogy a mai világban nem úgy van, mint közel 400 éve. Miles ugyanis úgy gondolja, hogy az ilyesfajta állatok használata borzalmas lehet, hisz nem csak hogy elfáradnak, de még szennyezik is a talajt.* *Miles miután minden bútordarabot végig néz, a kanapétól a függönyig, leül a hatalmas fotelbe. Az ülőhely enyhén besüpped a lány alatt, és megtámasztja annak hátát. Miles most teljes kényelemben érzi magát, nem szeretne megmozdulni. Inkább csak itt marad, és várja az ismerősöket, vagy éppen az ismeretleneket. Miles sokat gondolkodik azon, hogy mi lehet Chatyvel.* ~Nagyon megkedveltem őt... Bár az igazság az, hogy kicsit érdekes személyiség. Ez a szoba pedig fantasztikus, tehát nem hiszem, hogy én fogom őt megkeresni, keressen meg ő engem!~ *Akaratoskodik, aztán feláll, és inkább odamegy az ablakhoz nézni a panorámát.* | |
| | | Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Közös társalgó Hétf. Jan. 11, 2010 10:13 pm | |
| *Egy fekete ruhás, csuklyás alak közeledik a társalgó felé. Egy koromfekete karcsusított pulcsi meg egy combközépig érő hagymaszoknya van rajta. Szőke haja mellére omlik ahogy kijön a kapucnibol. A fém díszek ezúttal sem hiányoznak gondosan megcsinált hajárol. Szeme enyhén ki van húzva feketével de azon kívül semmi smink nincs rajta. Mikor odaér a terembe egy kellemes szobában találja magát. Régies bútorokat mindig is szerette. Amíg tekintetével fürkészte a termet megakadt a szeme az ablaknál álló alakon. Hátulrol nem ismerte fel de lassan és csendesen elindult felé. ~ Vajon Miles? Vagy ha nem akkor ő mit csinál? Miért nem találkozott vele? ~ Gondolkozott majd amikor megállt köhhintette egyet.* -Szia! *Mondja a lánynak akit sikerült beazonosítani.* -Örülök hogy találkozunk! Már kerestelek. *Mondja egy apró mosolyszerü valami mellett. A lány nem gyakran mosolyog persze ennek okát senki sem tudta csak ő. Talán majd megosztja az itteni legjobb barátjával de addig el kell viselniük Cathyt így ahogy van.* | |
| | | Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| Tárgy: Re: Közös társalgó Hétf. Jan. 11, 2010 10:22 pm | |
| *Miles hátra fordul, amikor megismeri Chaty hangját. Ismét kivillantja fehér fogait. Miles ilyen lázadó mosolygós keverék. A szájában lévő piercing is arról árulkodik, hogy a lány igencsak a lázadó stílust képviseli, de még is boldog. Talán azért, mert a lázadást a pimaszsággal, de egyben a kedvességgel is vegyíti. Egyébként is: rájött, hogy a mosollyal több mindent lehet elérni, mint a komor tekintettel. Viszont ezt úgy tűnik Chaty nem vette eddig észre, és még mindig a durcás tini korszak döcögős utain jár.* - Szia! *Mondja, mikor észre veszi, hogy Chaty még mindig csak egy erőltetett mosolyra képes.* - Ejha! Valami baj van? *Kérdi, mintha teljesen természetes lenne az, hogy valaki nem beszél, nem mozog túlzottan, és a fejét egy kapucniba rejti. Miles megfogja Chaty kapucniját, és ledobja a lányról.* Nohát! Neked is olyan platinaszőke hajad van, mint nekem! *Viccelődik, miközben újra egy mosoly válik láthatóvá az arcán. Miles mindig is ilyen volt: nem vette komolyan a dolgokat. Ezért is lázad úgy, hogy mégsem. Inkább csak élvezi, hogy él. És e közben még is szeretet teljes, és magabiztos. Még sosem volt olyan helyzetben, hogy bizonytalan, vagy zárkózott lenne.* - Egyébként milyen a szakod? *Kérdi ismételten.* - Ha engem kérdezel, én nagyon jól érzem magam az Otono házban, bár ami azt illeti, nem ismerem még őket eléggé. *Teszi hozzá, és figyeli a vele szemben álló lány reagálását.* | |
| | | Cathy Collins Spring
Hozzászólások száma : 69 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 08. Kor : 27 Tartózkodási hely : Venustas
| Tárgy: Re: Közös társalgó Hétf. Jan. 11, 2010 10:31 pm | |
| *Cathy észre sem vette mire készül a lány és hagyta hogy ledobják a fejéröl a kapucnit. Az a icsinyke mosoly is leolvadt a szájárol.* -Öhm nincs semmi baj! *Vágja rá gyorsan és látja hogy Miles is témát vált így fellélegez és visszahúzza a fejébe a csuklyát.* - Nekem nagyon tetszik a Spring szak! Valóban nekem való. Mondjuk gondolhattam volna hogy a vízesés nem téved. *Mondta egy halvány mosoly mellett. Valamikor ez a lány csak nem hagyja előtörni a boldogságát és inkább elnyomja a régi emlékekkel. Még akkor is komor amikor legbelül olyan vidám hogy ugrálni tudna örömében. Soha senki sem érti meg őt de most úgy tűnik hogy Miles mégis kedves lány és reméli hogy nagyon jó barátnők lesznek.* -És felfedezted az iskola minden zeg-zugát? Csak mert én még nemegsézen és jó lenne majd eggyütt felfedezni. *Mondja kedvesen mégis fagyos hangon a lánynak.*
// fagy // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Közös társalgó | |
| |
| | | | Közös társalgó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|