|
|
| Aranyköpések | |
|
+8Isabella Matlal Esmee Flame Abigail Milena Gernot Sissi Conor Edward Born Thomas Taylor Edward Lelouch Karesinda Miela 12 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Karesinda Miela otoño
Hozzászólások száma : 263 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01. Kor : 31
| Tárgy: Aranyköpések Hétf. Jan. 25, 2010 9:02 pm | |
| Az aranyköpetek helye -névtelenül vagy akár avval együtt- várjuk a beszólásokat:) | |
| | | Edward Lelouch Linverno
Hozzászólások száma : 194 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 10.
| Tárgy: Re: Aranyköpések Hétf. Jan. 25, 2010 10:31 pm | |
| 1. Nyelvtanórán a padtársam egyszer csak felrázott békés álmomból.Kiderült,hogy a tanár épp be akar írni egy egyest,mert aludtam az óráján (a nyelvtant és az irodalmat is ő tanítja).ondoltam,ha már lúd,legyen kövér,így hát az irodalom eszközeihez nyúlva elmagyaráztam,hogy miért fordulhatott elő ilyen az ő óráján: hiába a temérdek ész, ha a tanár még magyarázni se kész. pedig az íly unalmas anyagok szundításra késztetnek,pedig próbálok tanulni néha napján,azonban el is alszok a padon nyomban.... (eléggé rosz kis szösszenet lett,dehát épp ez jutott eszembe) A tanár részéről döbbenet és harag,míg az osztálytársaim részéről harsány nevetés (melyet a vers és a tanár rákvörös képe váltott ki) volt a válasz. Nem tudom,hogy ez így mennyire volt vicces,mindenesetre ott helyben mindenki tíz percig röhögött.. 2. Budapesten voltunk egy előadáson az osztállyal.A szabad bóklászás alatt valahogy Alfrédo Papa Éttermétől eljutottunk Pedo Papa Palotájáig (persze csak szóban).Ekkor eszembe jutott valami : -Mi a közös a Pedo-csomagban és a Gyurcsány-csomagban? (Szabi) -Mindkettő fáj | |
| | | Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Aranyköpések Hétf. Jan. 25, 2010 11:17 pm | |
| Meki, sorban állok 3 pénztár vagy 50 ember kezdek ideges lenni, befut 3 iskolás csoport, nagy hangzavar, rohangáló gyerekek, hasam korog. Tanítónéni beáll elém vagy 200 sajtburgeres rendeléssel az agyában. Köhögök, nöci hátra fordul: -Elnézést sorban állt? -Nem dehogy is fényterápián vagyok -Akkor elnézést És a nő állt tovább előttem. Gondolkoztam hogy adok neki pénzt és vegyen nekem is kaját, de a végén gonosz pocok módjára kicseleztem és beálltam elé!, majd haza fele menet kiszúrtam a busznak a kerekét, amiből az lett hogy az Etióp jégkorong U25ös válogatottja nem tudott elindulni időben a mekitől és így kiestek a VB-ről... | |
| | | Edward Born Spring
Hozzászólások száma : 350 Csatlakozás dátuma : 2009. Nov. 18. Kor : 30
| | | | Sissi Conor Été
Hozzászólások száma : 45 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 12.
| Tárgy: Re: Aranyköpések Vas. Jan. 31, 2010 10:36 pm | |
| Elfelejteni valakit akit szerettél olyan mintha megpróbálnál emlékezni valakire akit sosem láttal. LEHETETLEN! | |
| | | Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Aranyköpések Vas. Jan. 31, 2010 10:51 pm | |
| Abigail egyik hozzászólása: szánalmas kis életfoszlány <-Ezt Edward Bornról gondolta, a Csillagvizsgáló toronyban. Ha érdekelnek a részletek, olvass vissza, én nagyon sokat röhögtem rajta! XD //bocs Edward, ezt nem hagyhattam ki! XD//
Ezzel egy időben Isabellával beszélgettünk az esetről:
Én: hallod, ez az Edwárd nagyon játszik az életével XD Isa: de milyen bátor már, én Abigailltól tartanék egy picit Én: bátor... vagy inkább botor? más helyzetbe már rég belemélyesztettem volna a fogaim XD Isa: szegén Abigail, mégse lesz olyan jó móka ez a tanítás neki... a sok nyafogó gyerek Én: panaszt teszek Isabellnél! ne lepődjön meg, ha megcsökken a létszám... rejtéjes gyerekeltünésekXD Isa: mikor így is alig gyűlnek a diákok, még erre el is tűnjenek? akkor Isabella szögre akarsztja a tanári diplomáját és elmegy... vámpírvadásznak? Én: engem levadászni? egy embernek? sok sikert^^ Isa: próbálkozni szabad XD Én: előbb operáltasd magad macskává és imádkozz, hogy igaz legyen a kilenc élet legenda^^ Isa: de először úgyis megpróbálná lebeszélni szép szóval a gyerekgyilkost aztán ha nem megy... na akkor és ha Abigail eltűnik, ő lesz az igazhagó, muhahahahah
Sztem nagyon nagy beszélgetés volt! XD Én estem le a székről! XD | |
| | | Sissi Conor Été
Hozzászólások száma : 45 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 12.
| | | | Esmee Flame Otoño
Hozzászólások száma : 124 Csatlakozás dátuma : 2010. Jan. 03.
| | | | Isabella Matlal LINVERNO
Hozzászólások száma : 532 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia
| Tárgy: Re: Aranyköpések Pént. Feb. 19, 2010 1:51 am | |
| Egy vicc:
– Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet? – Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon… | |
| | | Emily Villain Otoño
Hozzászólások száma : 17 Csatlakozás dátuma : 2010. Feb. 18.
| | | | Abigail Milena Gernot SPRING
Hozzászólások száma : 403 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 25. Tartózkodási hely : A Venustas Mágusképző akármelyik pontján felbukkanhat, akármikor
| Tárgy: Re: Aranyköpések Csüt. Márc. 04, 2010 8:45 pm | |
| Csak, hogy tuti legyen, a teljes elmezavar: 1. "Gernot meg leharapja a fejét."->idézet Agana hsz-éből Aibail: Ekkora szám azért nincsen^^ Isabella: bocs XD Abigail: és különben is a nyaki ütőereknél a vér sokkal finomabb és dúsabb, mint a fejben, és az agyat nem igazán szeretem, azt egyék a zombik^^ Isabella: legközelebb vigyázok a fogalmazásra
2. //Olvasd el Mirabelle csevis bejegyzését, ma, olyan negyed hét fele írtamXD//
3. //Émlítés Mirabelle csevis üzenetéről// Abigail: sajnos szegény igazgatónéni megbuggyantXD illetve Mirabelle illetvő ő én
Isabella: nembaj, néha szükséges az Abigail: szóvalXD ő értedXDXD Isabella: értem, értem XD
4. //Beszélgetős a nyárról, amikor valszeg nem lesz netem egy darabig//
Abigail:...Vagy, nem tudom, antennákat növesztek és felcsatlakozok a netre alufóliával XD Isabella: Ez különlegesen tetszetős megoldás lenne XD | |
| | | Thomas Taylor ÉTÉ
Hozzászólások száma : 236 Csatlakozás dátuma : 2009. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Aranyköpések Kedd Márc. 16, 2010 11:15 pm | |
| Niki: Ricsi, nem megfelelő a méreted! Ricsi: Nah látom te is pont azokat a lányoknak a táborát képviseled akiknek a méret a lényeg. jól van megbeszéltük....
(Msn beszélgetés volt a képemmel kapcsolatosan. Ha megkapnám az msn beszélgetést tán úgy humorosabb lenne, sajnos mostanában nem mentem de miért azt nem tudom...) | |
| | | Diana Mary Moon Spring
Hozzászólások száma : 104 Csatlakozás dátuma : 2009. Dec. 03. Kor : 28
| Tárgy: Re: Aranyköpések Szomb. Márc. 20, 2010 9:14 pm | |
| | |
| | | Abigail Milena Gernot SPRING
| Tárgy: Re: Aranyköpések Hétf. Ápr. 19, 2010 9:26 pm | |
| Gyorstalpaló tanfolyam, hogy válj kémiakerülőből olyan diákká, aki már alig várja, hogy gyakorlatban is élvezhesse a redoxi és a savbázis reakciók előnyeit: //hogy személyi jogokat ne sértsek, legyen mondjuk M és N a két delikvens neve és igen, az egyik én vagyok, na, vajon melyik?XD//
MSN beszélgetés:
N: - a kémia hülyeségXD M: - khm... - nem egészen - gondolj az olyan reakciókra, amikor japánban majd rád veti magát valami helyes bishi... - az is kémiai reakció lesz N: *felröhög* M: - én csak próbállak motiválni XD N: - és az redoxi, vagy savbázis reakció lesz? XD - bár szerintem mindkettő XD M: - hát nézd, tuti, hogy energiák fognak felszabadulni.... - és ha odáig fajulnak a dolgok, akkor savbázis is lesz N: - mert körülöttünk mindenki köddé válik, oxidálódik, én elfolyok, mint ha a sav égetne szét, ő meg redukálódni fog, ugyanis oxigént sem fog kapni XD M: - lévén, hogy a sperma az lúgos a nők meg savasak vagy mi XD - az se rossz... N: - asszem a kémia ezen ága tetszikxD *most legalább megjegyzte mi a külömség a két reakció között XD*
Ezek után pedig folytatódott, csak hogy mindenki tudja, milyen hülyék vagyunk: //A jelölések maradnak, bár felesleges, de mindjárt megértitek^^//
N: - lophatom aranyköpésekhez ezt a beszélgetést? XD M: - nyugodtan xD N: - oksXD M: - de név nélkül ha lehet xD N: - oks *ezt írja: a Venustas vezetőségének az egyik tagja, igen, ő az, akinek van helyettese, megkért, hogy ne mondjam el a nevét, vele hangzott el a következő párbeszéd...* - így jó? XD M: - tökéletes.... - senki nem jön rá, hogy én vagyok xD N: - "M" néven jó, ha nevezlek? XD XD M: - ööö M mint Mark vagy M mint Meli? - persze hogy jó - az előző is jó volt
N: - M, mint mindkettő XD M: XD - ez a legjobb
Lehet, csak nekem volt vicces, de én leestem a székről, bocs, hogy megint én fárasztalak titeket*most már valóban kiírja a szobája ajtajára : "Ön és közveszélyes, ne látogassa!"*//Jah igen, ezt pedig tegnap egy "T" nevezetű emberrel tárgyaltuk ki, aki egyébként szintén Venustasos vezetőségi tag és a karaktere nem férfi és nem szakvezető helyettes!^^//
| |
| | | Mark W. Solamonov OTOñO
Hozzászólások száma : 394 Csatlakozás dátuma : 2009. Jun. 26. Kor : 50 Tartózkodási hely : Venustas Mágusképző Akadémia, legtöbbször az északi-szárnyban, de előfodulhat az üvegház és más növényekkel teli helyen is :)
| Tárgy: Re: Aranyköpések Hétf. Ápr. 19, 2010 9:34 pm | |
| Mellékesen megjegyezném, hogy a bizonyos M, akiről persze senki sem sejti, hogy kicsoda, az ominózus beszélgetés óta, az "M, mint mindkettő"-nevet használja msn-en, nehogy felismerjétek.... | |
| | | Evangeline Campfree Linverno
Hozzászólások száma : 28 Csatlakozás dátuma : 2010. Feb. 16. Kor : 29 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Aranyköpések Hétf. Ápr. 19, 2010 9:54 pm | |
| Sissi arra emlékszem.. Bencének lehúzták a nadrágját. Attól még h volt rajta alsógatya,én nem néztem oda xD szép látvány lehetett. És Miles cuki a versed.(én már láttam azt a zsíros táblát )xd | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aranyköpések | |
| |
| | | | Aranyköpések | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|